Brain Food

voeding voor gezonde hersenen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Brain Food

gebonden: € 26.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083012926, geïllustreerd, 360 blz., August 2020
Formaat: 25.2 (h) x 19.6 (b) x 3.7 (d) cm. Gewicht: 1490 gram.

Uitgever: Charlotte Labee

trefwoorden: hersenen, mindset, voeding, recepten, brein hersenen, mindset, voeding, recepten, breinvoeding

beschrijving

Voeding is in de afgelopen jaren enorm veranderd. We eten tegenwoordig compleet anders dan tijdens het grootste deel van onze menselijke evolutie. Hierdoor kan ons brein niet meer optimaal functioneren, met vele moderne gezondheidsklachten tot gevolg.
Aan de hand van de laatste inzichten uit de orthomoleculaire geneeskunde en neurowetenschap laat Charlotte Labee zien hoe je deze situatie met een Brain Food-lifestyle en kennis van je eigen hersenen structureel kunt omdraaien. Combineer de kracht van natuurlijke voeding met die van je eigen brein om nieuwe gewoonten te creëren en je leven en gezondheid ingrijpend te veranderen.
De praktische voedingstips en heerlijke recepten in dit boek maken het makkelijk en leuk om Brain Food in je leven te integreren en lekkerder in je vel te zitten dan ooit.


Na een periode van veel tegenslagen en heftige burn-outklachten, veranderde Charlotte Labee haar manier van eten en leven. Het toepassen van de kennis die ze vergaarde over Brain Food en haar interne fabriek (het brein), zorgde dat al haar gezondheidsklachten verdwenen. Hierdoor staat ze inmiddels weer positief en bruisend van energie in het leven. Charlotte is Brain Balance-expert, spreker, (bedrijfs)coach en auteur. Eerder schreef ze het boek Brain Balance, dat positief ontvangen werd en uitgroeide tot bestseller.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Charlotte Labee is Brain Balance expert en auteur.

Na een periode van veel tegenslagen en heftige burn-outklachten, veranderde Charlotte Labee haar manier van eten en leven. Het toepassen van de kennis die ze vergaarde over Brain Food en haar interne fabriek (het brein) vanuit de neurowetenschappen en de orthomoleculaire geneeskunde, zorgde dat al haar gezondheidsklachten verdwenen. Hierdoor staat ze inmiddels weer positief en bruisend van energie in het leven. Charlotte is Brain Balance-expert, spreker, (bedrijfs)coach en auteur. Eerder schreef ze het boek Brain Balance, dat positief ontvangen werd en uitgroeide tot bestseller.
inhoudsopgave1. Brain Food een nieuwe trend
2. Het Golden Growth model
3. Wat ligt er in mijn koelkast en voorraadkast?
4. Waarom je beter geen bewerkte voeding kunt eten.
5. essentiële brain foods
6. hoe verander je je leefstijl en eetstijl?
7. de invloed van voeding op stress
8. eten voor een beter geheugen
9. eten om je geluksgevoel te boosten
10. eten voor meer energie
11. de biochemie in je brein
12. de waarheid over suikers en vetten
13. kruiden en planten voor gezonde hersenen
14. intermittens fasting
15. smoothies
16. Brain Food voor kinderen
17. Ontbijt recepten
18. lunch recepten
19. diner recepten
20. dessert recepten
21. Brain bites en drinks
22. Start met jouw Brain Food lifestyle
toelichtingVoeding heeft een grote impact op de gezondheid van je hersenen. Van alles wat je eet, gaat maar liefst 20-25% van de binnengekregen energie naar je hersenen. Het is dus erg belangrijk dat je de juiste voeding binnenkrijgt om je zowel mentaal als fysiek goed te voelen. Maar wat hebben jouw hersenen nu allemaal nodig?

In het boek ‘Brain Food’ leer je alles over gezonde voeding voor je hersenen. Ik deel inzichten vanuit de orthomoleculaire geneeskunde, de neurowetenschap en mijn eigen ervaringen. Ook bevat het boek 79 Brain Food recepten, met allerlei ingrediënten om jouw hersenfuncties te versterken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.