Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2020

Koeter Vastgoed Adviseurs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas 2020

paperback/ gebrocheerd: € 86.11: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083008653, geïllustreerd, June 2020
Formaat: 21.4 (h) x 10.8 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 365 gram.

Uitgever: Vastgoed Adviseurs Online B.V.

bewerkt door: Christiaan Koeter

beschrijving

Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas bevat alle gegevens die u nodig heeft om de onderhoudskosten van woningen en utiliteitsgebouwen te kunnen berekenen. Het is een praktisch hulpmiddel om bij uw dagelijkse werkzaamheden inzicht te krijgen in de actuele eenheidsprijzen voor het onderhoud van de verschillende bouwdelen. De kosten staan overzichtelijk vermeld en in één oogopslag ziet u de prijs per vierkante meter of per stuk samen met de kostencyclus.

De Vastgoed Taxatiewijzer Onderhoudskostenkompas bevat 3 delen:
Deel A Bestaat uit algemene informatie over o.a. daken, gevels, materialen, oppervlaktebepalingen, asbest, wetgeving en duurzaamheid die u in de praktijk tegen kunt komen, met duidelijke afbeeldingen en beschrijvingen.
Deel B Bestaat uit een controlelijst met veel voorkomende bouwgebreken op zowel bouwkundig als installatietechnisch gebied.
Deel C Bestaat uit een prijzenbestand van zowel bouwkundige en installatietechnische bouwdelen, deze zijn gerubriceerd conform de elementenmethode NL-SFB.

Dit handboek is samengesteld door Koëter Vastgoed Adviseurs. Dit onafhankelijke adviesbureau op het gebied van beheer en onderhoud van vastgoed opereert vanuit Amsterdam en Eindhoven door geheel Nederland. Zij adviseren op het gebied van beheer en onderhoud aan het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs, zorginstellingen, woningcorporaties en vastgoedbeleggers. De heldere en bruikbare adviezen vormen een sterk fundament, bijvoorbeeld bij het nemen van strategische beslissingen over vastgoed portefeuilles. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.koeter.org. Dit handboek is een uitgave van Vastgoed Adviseurs Online (VAO®), een samenwerkingsverband van docenten en deskundigen uit de vastgoedbranche. Mede ondersteund door inhoudelijk deskundigen en uitvoerende bedrijven heeft VAO® als doel om instrumenten en tips ter beschikking te stellen die van nut kunnen zijn in uw dagelijkse praktijk. Op www.vaoshop.nl staan meer producten die u kunnen ondersteunen.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.