Plenda Focus 2019-2020

Plan-agenda 2019-2020

Jolanda Peters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Plenda Focus 2019-2020

adresboek / agenda: € 19.95 Tijdelijke prijs tot 4-12-2020, daarna € 29.50.: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789083004136, geïllustreerd, 206 blz., June 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Moose

beschrijving

PLENDA Focus 2019-2020
Planning & Agenda

Focussen. Dat is in drukke tijden met veel werk, to-do’s, leuke projecten en afspraken niet makkelijk. Hoe krijg je al die hersenspinsels ontrafeld? Hoe zorg je nou dat al die plannetjes, die door je hoofd schieten, uitgevoerd worden?

Zet ze op een rijtje, stel prioriteiten en maak je hoofd leeg. Het voordeel van een goed gepland plan is de rust die je hebt om ermee aan de slag te gaan. Met een goed plan kun je makkelijker beginnen, is de motivatie beter en werk je effectiever.

Dit nieuwe product in de Plenda familie is voor docenten, studenten en mensen die veel afspraken op een dag hebben. Het bevat schema’s voor planningen per maand of kwartaal die tot december 2020 doorlopen, roosters, cijferlijsten, veel ruimte voor aantekeningen en formulieren om projecten in blokken op te delen. De pagina’s zijn genummerd, zodat je van en naar aantekeningen en afspraken kunt verwijzen.

PLENDA FOCUS VOOR DOCENTEN EN MENTOREN
Docenten, kunnen nu, net als leerlingen, ook met de Focus plannen. Je kunt plannen wat je welke les wilt doen en in het ‘To do Planning’ gedeelte noteren wat je moet doen om die lessen voor te bereiden.

PLENDA FOCUS VOOR COACHES EN BEGELEIDERS
Coaches kunnen tot 10 afspraken op een dag inplannen met daarbij genoeg ruimte om extra aantekeningen te noteren. In het ‘To do Planning’ gedeelte kan genoteerd worden wat je als voorbereiding van de afspraken wilt doen.

PLENDA FOCUS VOOR STUDENTEN
Studeren in deze tijd is niet gemakkelijk. Overzicht houden over het studeren, maar ook over alle zaken naast de studie, is super belangrijk om de boel onder controle te houden.


www.plenda.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichtingDit nieuwe product in de Plenda familie is een mix tussen de Junior en de Pro. Hij is voor docenten, studenten en mensen die veel afspraken op een dag hebben.
De Focus sluit natuurlijk heel goed aan op de Junior, als je leerlingen daarmee werken, maar ook als je gaat studeren
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.