Plenda XL 2020-2021

Planning en agenda

Jolanda Peters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Plenda XL 2020-2021

adresboek / agenda: € 16.90 Tijdelijke prijs tot 31-7-2021, daarna € 24.90.

ISBN: 9789083004129, geïllustreerd, 136 blz., February 2021 UITVERKOCHT!

Uitgever: Plenda B.V.

serienaam/reeks: XL

beschrijving

De planagenda voor leerlingen om gemotiveerder en effectiever te studeren.
In de Plenda XL kun je huiswerk noteren én plannen.

Op tijd beginnen en precies weten waar je aan toe bent geeft overzicht en rust. Niets is zo vervelend als merken dat je altijd achter de feiten aanholt. Iedereen weet dat goed plannen effectief is. Alleen het is voor bijna niemand vanzelfsprekend hier een structurele aanpak voor te gebruiken. Met de Plenda wordt die drempel weggenomen.

Met het 6 Stappenplan leer jij hoe je slim en effectief je huiswerk kunt plannen. In de slimme lay-out schrijf je op wanneer het werk af moet zijn, maar je plant ook wanneer je wat daadwerkelijk gaat doen.
Met de oefeningen en huiswerktips ontdek je je eigen slimme manier van studeren.

De Plenda XL verschilt van de Plenda One. Hij is groter (A4 formaat), het huiswerkgedeelte heeft een extra vak om huiswerk te noteren. Daarnaast is er voor het afvinken van gepland huiswerk en taken extra ruimte voor een begeleider of ouder om af te vinken. Het extra vak kan ook gebruikt worden om tijden te noteren. Ook is het grijze vak tussen het huiswerk- en plangedeelte groter, meer plek dus om naschoolse activiteiten te noteren. Of om te gebruiken voor de overdracht tussen begeleiders en ouders.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.