Alles gegeven...

50 verhalen van een ANW hoofd uit het ziekenhuis

John Tollenaar

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 16.99

ISBN: 9789083003009, geïllustreerd, 168 blz., April 2019
Formaat: 21.3 (h) x 15.2 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 275 gram.

Uitgever: Uitgeverij Jena

bewerkt door: Paulien Rijneveld- 't Lam

beschrijving

Een verhalenbundel met zowel hilarische als serieuze verhalen. Doorspekt met humor en geloof. De auteur geeft inkijk achter de schermen van het ziekenhuis.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)John Tollenaar ( 1972) is een geboren Zeeuw. Jarenlang is hij werkzaam in de zorg geweest. Van verzorgende tot avond, nacht en weekendhoofd van het hele ziekenhuis. Daarnaast is hij jaren begrafenisverzorger geweest en gaat hij al sinds 1996 voor in erediensten. Schrijven doet hij sinds zijn jeugd. Leest, verzamelt boeken en kookt graag. Zijn functies heeft hij vanwege een ziekte moeten beëindigen. Preken en schrijven doet hij nog graag.inhoudsopgaveVerhalen van gebeurtenissen uit het ziekenhuis. Vol met humor. Alle facetten van het leven komen hierin tot uitdrukking. Avond, nacht en weekendhoofd zijn in een ziekenhuis is een diverse functie...toelichtingIn 'Alles gegeven...' leest u hoe de schrijver dat gedaan heeft. Het komt niet vaak voor dat er ziekenhuisverhalen naar buiten komen. Zonder privacy van patiënten te schenden is de schrijver erin geslaagd om een bundel verhalen te schrijven die doorspekt zijn met veel humor. Tevens steekt hij zijn geloof niet onder stoelen of banken. Het boek zorgt voor een lach en een traan. Een vlot geschreven boek.

'a must have' voor iedereen die eens mee wil kijken over de rug van een avond, nacht en weekend hoofd ( ANW hoofd) in het ziekenhuis. Er is geen medische achtergrond nodig om dit boek kunnen lezen en de humor van de zorg te begrijpen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.