De wereld van UDI

Bouwe Koopal; Bert Annink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De wereld van UDI

gebonden: € 48.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082999709, geïllustreerd, 40 blz., April 2019
Formaat: 43.0 (h) x 30.4 (b) x 1.3 (d) cm. Gewicht: 1078 gram.

Uitgever: ADkwADraat b.v.

illustrator: Pauline Baartmans

beschrijving

Vroeger ging iedereen naar de zon maar sinds een paar jaar willen we allemaal naar de cloud. Raar! Waarom naar de cloud? En wat is de cloud? Wat kun je daar dan vinden en het belangrijkste: hoe kom je daar dan? Op al deze vragen geven wij antwoord in deze atlas.

De Atlas gaat over de wereld van UDI; deze wereld heeft 3 continenten: Use City, Development Island en Integration Harbour.

In Use City vind je kant-en-klare applicaties. Een bezoek aan Use City is een tocht langs winkels op zoek naar de meest geschikte applicaties.

Op Development Island kun je een applicatie (laten) maken. Op een ambachtelijke en soms gevaarlijke manier in de Traditional Mountains maar ook op een eenvoudigere manier door Citizen Developers op Citizen Beach.

Iedereen heeft meer dan 1 applicatie; het is dus van belang om bij iedere keuze voor een bestaande- of een maatwerk applicatie te bedenken of en hoe deze geïntegreerd moet worden. Een bezoek aan Integration Harbour is daarom bij iedere reis naar de cloud een must.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.