Het Kerstcadeau

Gezusters Goudounov

 
 

gebonden: € 12.95

ISBN: 9789082999433, 44 blz., October 2019
Formaat: 21.9 (h) x 15.3 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 283 gram.

Uitgever: Uitgeverij Waagmuis

trefwoorden: kerst kerstverhaal kest

beschrijving

Welk cadeau zou de mensen nu blijvend gelukkig en tevreden maken? Het is altijd de liefste wens van de Kerstman geweest zo’n cadeau te vinden. Veel kinderen zijn immers al na een paar weken uitgekeken op hun nieuwe speelgoed en dan is het net of het nooit Kerst is geweest! Dit jaar is hij dan ook vastbesloten om niet naar de aarde te komen, voordat hij het heeft gevonden. Het wordt spannend, zou zo’n cadeau wel bestaan? De gevolgen voor het Kerstfeest op Aarde lijken rampzalig: de kerstetalages blijven leeg, nergens is kerstverlichting. De regeringen kondigen de noodtoestand af. Dankzij de vindingrijkheid van het feetje Radja, de trouw van de eland Nicolai, de moed van het Chinese jongetje Li Wu Tse en niet te vergeten het geniale plan van de Wind, wordt uiteindelijk tóch de wens van de Kerstman vervuld en krijgen de mensen zelfs meer dan ze verwachtten.

Het Kerstcadeau werd in 2001 geschreven in Noorwegen door de gezusters Goudounov, beide onderwijzeres.
Dit romantische verhaal is ook uit als e-book, alleen tekst én als audioboek met een muzikaal luisteravontuur van twee uur met muziek en liedjes gezongen door Cynthia van Hattem, Noël Josemans en de buurkinderen.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)De gezusters Goudounov schreven dit verhaal in 2001 tijdens hun verblijf in Noorwegen. Oorspronkelijk is het uitgevoerd als een 2 uur durend muzikaal luister avontuur door Goudounov Productions in de studio opgenomen. Destijds werd het een succes voor de Stichting Het Gehandicapte Kind. Uitgeverij De Waagmuis besloot dit romantische, idealistische en tijdloze verhaal weer op te pakken en uit te geven als boek, e-boek en als audioboek met de oorspronkelijke tekst en muziek, omdat de inhoud actueler is dan ooittoelichtingPrachtig romantisch idealistisch Kerstverhaal, waarin het schijnbaar onmogelijke mogelijk wordt. De Kerstman vindt eindelijk het cadeau, waar hij al jaren naar op zoek is. De strekking van het verhaal is actueler dan ooit.
  1. Leg in mijn winkelwwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.