Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn

Diversiteit binnen de menselijke ontwikkeling

Anne Luiten; Peter Wurschy

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn

paperback/ gebrocheerd: € 34.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082998771, geïllustreerd, 312 blz., July 2019
Formaat: 24.1 (h) x 17.0 (b) x 2.6 (d) cm. Gewicht: 805 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

illustrator: Joan Godyla; Jan Ebele van der Meulen

beschrijving

Met Ontwikkelingspsychologie voor Zorg en Welzijn heeft u een uniek studieboek in handen. Het biedt informatie over de menselijke ontwikkeling en gaat daarnaast specifiek in op cliënten met een beperking, bij wie de ontwikkeling anders verloopt.

De lezer, student of professional in de zorg krijgt een compleet beeld van hoe de ontwikkeling anders dan gebruikelijk kan verlopen, omdat zowel theoretische als praktische informatie steeds gecombineerd wordt. Alleen met de juiste kennis kunnen cliënten die zorg nodig hebben, op een goede manier begeleid worden, en dat is het uiteindelijke doel van dit boek. De vele praktijkvoorbeelden geven richting bij het inschatten van en handelen tijdens cliëntsituaties die als moeilijk of uitdagend kunnen worden ervaren.

Dit boek is tot stand gekomen met dank aan professionals, psychologen en orthopedagogen van zorginstellingen en instanties uit de beroepspraktijk zoals Cordaan, Bartiméus, Ons Tweede Thuis, Rutgers Kenniscentrum Seksualiteit en de Vrije Universiteit Amsterdam. Het boek levert precies die kennis waar de beroepspraktijk om vraagt, en is daarom een uitstekende bron van informatie.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.