Over Succes en Falen in 30 verhalen en 30 oefeningen

Marjo Crombach

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Over Succes en Falen in 30 verhalen en 30 oefeningen

gebonden: € 32.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082992700, geïllustreerd, 252 blz., April 2019
Formaat: 22.7 (h) x 22.5 (b) x 2.8 (d) cm. Gewicht: 1253 gram.

Uitgever: Eburon Uitgeverij B.V.

illustrator: Kelly Bogucki

beschrijving

In dit uiterst toegankelijke boek schrijft Marjo Crombach – vaak aan ervaring ontleende – verhalen over iets wat de meesten van ons kennen: faalangst. De verhalen vormen een aanleiding om alle aspecten van dit nare fenomeen aan bod te laten komen. De verschillende contexten, soorten, het verschil tussen negatieve en positieve faalangst, de mogelijke bronnen en behandelmethoden, ja wat al niet? Een boek, dat vrijwel alles omvat wat over dit thema bekend is. Erg leesbaar en praktisch, zeker voor wie in onderwijs en opleiding met leerlingen en studenten te maken heeft. Maar ook daarbuiten. Na het lezen van dit boek ben je bij over faalangst. Of sterker nog: je bent aan de slag gegaan met haar verhalen of oefeningen. Bij jezelf of bij anderen. Warm aanbevolen!
Henk Roefs, existentieel therapeut en trainer

Met "Over succes en falen in 30 verhalen" schreef Marjo Crombach een prachtboek, een geweldig meesteressenstuk.
De verhalen zijn geweldig en passend en het boek is geschreven met een gevoel van liefde voor de lezers, de mensen die ze tot hun recht laat komen in de verhalen en voor haarzelf. De verhalen maken het werkelijk tot een uniek boek.
Jan Ruigrok, coach, trainer, adviseur

Je hebt een boek in handen dat een voor alle mensen herkenbaar levensthema uitwerkt: succes- en faalangst. Als lezer zul je er je eigen ervaringen zeker in herkennen en die van anderen beter gaan begrijpen. Marjo Crombach is een begenadigd verhalenverteller, docent en begeleider. Met haar expertise en toewijding aan haar vak, haar cursisten en cliënten neemt ze je mee op reis door het landschap van succes- en faalangst. Het aanpakken van dit thema vraagt iemand die je vergezelt op je reis door je leerlandschap; iemand die het licht voor je aansteekt waar het nog donker is, die met je meeloopt waar het koud, eenzaam en angstig is. Iemand wiens ogen zacht blijven als je schaamte in je landschap ontmoet en op wie je terug kunt vallen als je struikelde en viel, om weer op verhaal te komen. Mensen die worstelen met succes en faalangst hebben in de praktijk een zo’n ander nodig om de reis van de held te gaan. Laat dit prachtige boek met 30 verhalen over succes en falen je de moed geven om op de deur van zo’n praktijk te kloppen.
Wibe Veenbaas, Phoenix Opleidingen

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.