1000 Nachten

Sophia Drenth

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
1000 Nachten

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082991604, 268 blz., April 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Staaldruk

serienaam/reeks: Bloedwetten

redactie: Anaïd Haen

beschrijving

De mooiste vrouw van het noordelijk halfrond is onderweg naar een nieuw leven. Op een continent waar de gebruiken haar vreemd zijn, zal zij in het huwelijk treden met een man die ze nog nooit heeft ontmoet.

Wanneer haar karavaan wordt overvallen, valt zij in handen van een geheimzinnige bloedcultus. Vanaf dat moment zwaait een zwarte koningin de scepter over haar leven. Deze meedogenloze heerseres geeft haar de keus om na duizend nachten dienen te sterven of het eeuwige leven te omarmen.

Zij legt zich niet bij haar noodlot neer en smeedt een plan om te ontsnappen. Tot haar verbazing lijkt dat te werken, maar ze verliest twee natuurkrachten uit het oog: de dood en de liefde.

1000 nachten vertelt hoe Katine LaSoeur, de femme fatale onder de Ath’vacii, in naam van de liefde haar menselijkheid opoffert.


Sophia Drenth woont en werkt in Amsterdam. Haar boeken en verhalen vielen meerdere malen in de prijzen, waaronder de Bastaard Award, The Indie Award, EdgeZero en de Millenniumprijs. Luitingh-Sijthoff, Quasis uitgevers en Dutch Venture Publishing publiceerden diverse verhalen van haar hand.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.