Cappuccino in Curacao

Reis naar het paradijs?

Anika Redhed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Cappuccino in Curacao

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082984750, 168 blz., August 2020
Formaat: 21.5 (h) x 13.5 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 248 gram.

Uitgever: M2C

beschrijving

Een reis van strand naar Shrek, van Blue Curaçao naar Broadway. Weet jij wat Madurodam en Indonesië met Curaçao te maken hebben? Ga mee naar je favoriete eiland!


Curaçao is bonter dan de regenboog. Een eiland vol vrolijkheid en vriendelijkheid. Een spannende reis voert langs droombaaitjes, honkbalknuppels, lekke banden, musea, de grotten van Hato, schransende langoesten en stoppelbaardjes. Onderweg ontmoet je Miss Tourism Curaçao, kunstenaar Herman van Bergen, Nederlanders die geëmigreerd zijn en mensen die hun leven wijden aan de zeeschildpad en de straathond.


Lees dit boek als je op het strand wilt liggen, om je vanaf je handdoek mee te laten voeren langs de veelzijdige cultuur. Lees dit boek als je wilt emigreren om de tips te lezen van mensen die je zijn voorgegaan. Lees dit boek als meer wilt weten over de geschiedenis en de cultuur. Vrees, lach, huil en hou van Curaçao. Dit wil je niet missen!


Cadeautip: mooie set samen met Reisdagboek Curaçao.


De pers over Cappuccino in het Midden-Oosten:

'Anika Redhed is iemand met talent voor reizen én voor schrijven. Ze is nieuwsgierig, kan zich verwonderen, en beschikt over een aangenaam gevoel voor humor.' – Tzum, literair weblog

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.