Reisdagboek Afrika

Anika Redhed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reisdagboek Afrika

losbladig: € 14.95

ISBN: 9789082984743, geïllustreerd, 128 blz., December 2019
Formaat: 21.6 (h) x 14.5 (b) x 2.0 (d) cm. Gewicht: 246 gram.

Uitgever: Perky Paper Publishers

beschrijving

Reisdagboek Afrika, op zoek naar de big fiveJe eerste giraffe vergeet je nooit meer. Net als je eerste olifant, zebra en neushoorn. Het wordt een reis die je nog een paar keer over zou willen maken. Je wilt alles nóg een keer zien, maar dan wel voor de eerste keer. Hou dat gevoel vast met dit reisdagboek. Vink af hoe vaak je een lekke band had, schrijf op wat de reis met je doet, wat je ruikt, proeft en voelt. Zorg dat je deze reis nooit meer vergeet met dit vrolijke en inspirerende travel journal!
Praktisch in gebruik door de ringband en flexibele kaft. Heel veel bladzijden om alles vast te leggen op de manier die jij fijn vindt. Veel reis- en schrijfplezier!
Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anika Redhed is auteur van de reeks 'Cappuccino in...' en ontwerper van reisdagboeken. Als ze niet reist is ze erover aan het schrijven of geeft ze lezingen. Als psycholoog fileert ze graag de mensheid onder het motto: elk land is interessant, zowel de toeristische als de verborgen plekken. Artikelen van haar zijn te vinden op verschillende internationale websites.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.