Reisdagboek Oman

Anika Redhed

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Reisdagboek Oman

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082984705, 128 blz., July 2021
Formaat: 21.6 (h) x 14.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 248 gram.

Uitgever: M2C

NB: Er zijn meer uitvoeringen van dit boek.

beschrijving

Het perfecte cadeauWoeste woestijnen, zeeschildpadden en oases als in je stoutste dromen vragen om een uitgebreid reisverslag. Maak dat met dit prachtige reisdagboek! Hou bij hoe vaak je geiten over de weg zag lopen en hoeveel scheepswrakken je hebt gezien. Teken je eigen emoji's, schrijf op waar je je op verheugt, wat je opvalt en wat je uitgeeft. Er zijn ook handige pagina's om de contactgegevens van je nieuwe reisvrienden op te schrijven. Geen algemeen reisadvies, maar cijfers, uitleg over de vlag van Oman en een kaart waarin je je eigen rondreis kan tekenen. Daarnaast veel pagina's om zelf in te vullen. Oman zal je betoveren, hou dat gevoel vast!

Samen met de novel 'Cappuccino in het Midden-Oosten' het perfecte cadeau!
Dit travel journal heeft een praktisch formaat, een kaft zonder plastic, metalen ringband en is gemaakt en ontworpen in Nederland.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Anika Redhed is auteur van de reeks 'Cappuccino in...' en ontwerper van reisdagboeken. Als ze niet reist is ze erover aan het schrijven of geeft ze lezingen. Als psycholoog fileert ze graag de mensheid onder het motto: elk land is interessant, zowel de toeristische als de verborgen plekken. Artikelen van haar zijn te vinden op verschillende internationale websites.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Vergelijkbare uitvoeringen van dit boek:

Reisdagboek Thailand

losbladig: € 14.95
Het ideale cadeau

Hoe vaak rij je in een tuktuk? Hoe vaak brand je je tong aan het pittige eten? Hoeveel geef je uit? Waar verheug ...

Meer boekennieuws op Facebook.