IJsland reisgids magazine

Het luxe IJsland reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

Marlou Jacobs; Godfried van Loo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
IJsland reisgids magazine

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789082974591, geïllustreerd, 124 blz., February 2020
Formaat: 29.7 (h) x 21.0 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 523 gram.

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

fotografie: Godfried van Loo; Marlou Jacobs

trefwoorden: ijsland ijsland reisgids ijsland reisgidsen reisgids reizen reykjavik

beschrijving

Start je reis naar IJsland, met het inhoudelijke reisgids magazine speciaal voor IJsland reizigers. Met voorbereidingstips en uitvoerige reisverhalen en reportages van bekende alsook onbekende plekken. Ontdek de vele vulkanen, watervallen, ruige aardscheuren en indrukwekkende kloven langs routes per auto, te voet en zelfs per schip. Het hele land en alles wat je moet weten in één magazine, verrijkt met prachtige foto's.


- INHOUDELIJK HET LAND DOOR -
In dit magazine reis je met ons mee het hele land door. Van de Westfjorden, tot het minder bezochte oosten, het schiereiland Snæfellsnes (ook wel Klein-IJsland genoemd) maar ook langs de prachtige plekken die je ontdekt via bekende routes als de Golden Cirle en de Diamond Circle.


- DE MOOISTE DIEREN -
IJsland doet met sneeuw, ijs en gure wind zijn naam geregeld eer aan maar is het ook het land met de meeste actieve vulkanen ter wereld. De bijnaam “het land van vuur en ijs” is dan ook zeker treffend. Maar vergeet zeker de dieren niet. We nemen je naast tal van watervallen ook mee langs goede plekken om jan-van-genten, papegaaiduikers, zeehonden en walvissen te spotten. Alsook vele andere vogels en dieren die op IJsland een (tijdelijk) thuis hebben gevonden.


- REISGIDS, REIS APP EN MEER -
Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app en video documentaires op reisreport.nl, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt. Het IJsland reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een wandelboek, een IJsland reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar IJsland.


Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.


Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar IJsland, of natuurlijk om cadeau te geven.


- BEKIJK DE VIDEO -
Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)REiSREPORT is het Nederlandstalig online (www.reisreport.nl) en offline reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger, opgericht door Marlou Jacobs en Godfried van Loo. Twee ervaren reizigers met een voorliefde voor bijzondere bestemmingen en een diepere interesse in cultuur, geschiedenis, mensen en natuur.


In exclusieve reismagazines en bijzondere reisboeken documenteert het duo de nog onderbelichte bestemmingen. Met schitterende fotografie, reisverhalen, inhoudelijke reportages en praktische tips. De uitgaven komen bovendien tot leven in uitvoerige video documentaires op reisreport.nl en eenmaal op reis helpt de REiSREPORT app met actuele en nog meer gedetailleerde informatie. Met naast inhoudelijke artikelen ook persoonlijke ervaringen van zowel Marlou en Godfried, als van de REiSREPORT reizigers community.
inhoudsopgave- Voorwoord
- Handige kaart
- Hebben, kijken & lezen
- Voor vertrek
- Weer en reisperiode
- Reykjavik en omgeving
- De Blue Lagoon
- Snæfellsnes, het schiereiland Klein-IJsland
- De Golden Circle: pingvellir, geysir, gullfoss
- De waanzinnige Fjaðrárgljúfur kloof
- Het onontdekte noorden / Noord-IJsland: onontdekt / Diamond circle
- Rondom het meer van Myvatn
- Excursie: ijsgrot
- 5x onze favoriete watervallen
- Het schiereiland Reykjanes in één dag
- Warmwaterbaden en hotpots van IJsland
- Autorijden in IJsland
- Op de boerderij van de Nederlandse Mirjam in het verlaten noordoosten van IJsland
- Roadtrip door de Westfjorden
- De Laugavegur trekking van 4 dagen
- De mooiste rondreis in twee weken
- Een weekend naar IJsland: 4-daagse route
- Inpakken en kledingtips voor IJsland
- 8x onontdekt IJsland
- Elfen, trollen en kabouters
- Papegaaiduikers spotten in Borgarfjörður Eystri
- Walvissen in Húsavík
- IJsland in de winter
- en meer!
toelichtingStart je reis naar IJsland, met het inhoudelijke reisgids magazine speciaal voor IJsland reizigers. Met voorbereidingstips en uitvoerige reisverhalen en reportages van bekende alsook onbekende plekken. Ontdek de vele vulkanen, watervallen, ruige aardscheuren en indrukwekkende kloven langs populaire en minder drukke routes. Het hele land en alles wat je moet weten in één magazine, verrijkt met prachtige foto's.

Het IJsland reismagazine is een bijzondere en onmisbare uitgave voor de geïnteresseerde reiziger.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.