Niet-alledaagse bestemmingen

30 verrassende rondreizen voor de geïnteresseerde reiziger

Godfried van Loo; Marlou Jacobs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Niet-alledaagse bestemmingen

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082974584, geïllustreerd, 256 blz., November 2019
Formaat: 24.7 (h) x 17.7 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 888 gram.

Uitgever: REiSREPORT

trefwoorden: bijzondere reizen cadeau cadeauboek onbekende bestemmingen reis reisboek reisboeken reisgids reisgidsen reisreport reizen wereld wereldreis

beschrijving

De wereld heeft de geïnteresseerde reiziger zoveel meer te bieden dan de bestemmingen waar je alwéér je buren tegenkomt.


Reis mee naar 30 niet-alledaagse bestemmingen waar je maar weinig over hoort. En dat terwijl hun eeuwenoude culturen, veelzijdige natuur en intrigerende geschiedenis je juist met gemak zullen overtuigen om deze plekken te bezoeken.


Dit unieke reisboek is tot stand gekomen in samenwerking met tientallen Nederlandse en Belgische reisdeskundigen. Elke bestemming wordt beschreven door een specialist die het land, het volk en de tradities door en door kent. Voorzien van prachtige foto's komen bij elke bestemming zowel hoogtepunten als minder bezochte plekken aan bod. Je maakt kennis met de geschiedenis, lokale gebruiken en bijzondere landschappen. Aangevuld met overzichtelijke kaarten, persoonlijke tips en extra achtergrondinformatie. Naast uitvoerige beschrijvingen van deze 30 bestemmingen, lees je in extra hoofdstukken bovendien meer over religie, geologie, handelsroutes en ontdekkingsreizigers die onze wereld letterlijk in kaart hebben gebracht.


Speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde reiziger die zich in mooie reizen graag verwondert en op zoek is naar nieuwe ervaringen. Ontdek met deze fraaie reisgids een ongerepte wereld vol verrassingen, ver verwijderd van het massatoerisme.


Een introductie video van dit reisboek is tevens te vinden op de website van REiSREPORT, reisreport.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Samenstellers en auteurs Marlou Jacobs en Godfried van Loo zijn de oprichters van REiSREPORT, het Nederlandse reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger dat niet-alledaagse bestemmingen een podium geeft. Bekend van de serie luxe reismagazines, inhoudelijke video documentaires, de populaire reis app en website www.reisreport.nl.inhoudsopgave - Voorwoord
- Achtergrondartikel: Vol van bezieling
- Botswana
- Ethiopië
- Guinee
- Madagaskar
- Mali
- Achtergrondartikel: Bakermat van de beschaving
- Iran
- Libanon
- Oman
- Saoedi-Arabië
- Achtergrondartikel: Aan een kostbaar zijden draadje
- Armenië
- Georgië
- Kirgizië
- Oezbekistan
- Pakistan
- Achtergrondartikel: Lokaal in de mode
- Bhutan
- Kamtsjatka
- Mongolië
- Noord-Korea
- Papua
- Achtergrondartikel: De vorming van Europese bergen
- Albanië
- Montenegro
- Noord-IJsland
- Roemenië
- Wit-Rusland
- Achtergrondartikel: Nieuwe werelden, nieuwe zeeën
- Antarctica
- Frans-Polynesië
- Gálapagos
- Guadeloupe
- Guyana
- Oregon (VS)
- Auteurs & fotoverantwoording
- Dankwoord
toelichtingEen prachtig vormgegeven reisboek over reizen door bijzondere landen en regio’s, ver verwijderd van het massatoerisme.

Reis mee en ontdek onverwachte culturen, fascinerende geschiedenis en landschappen in bereisbare maar minder bekende bestemmingen.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.