Costa Rica

Het luxe Costa Rica reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

Marlou Jacobs; Godfried van Loo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Costa Rica

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789082974560, geïllustreerd, 108 blz., June 2019
Formaat: 29.9 (h) x 21.1 (b) x 0.9 (d) cm. Gewicht: 496 gram.

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

trefwoorden: costa rica costa rica reisgids costa rica reisgidsen kaart reisgids reisgids costa rica reisgidsen vogelaars vogelspotten

beschrijving

Het Costa Rica reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Costa Rica reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, natuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt. Een introductie video van dit magazine is tevens te vinden op reisreport.nl .

Costa Rica is een geliefde bestemming voor strandliefhebbers maar wordt bovenal bezocht om de prachtige natuur. Vanzelfsprekend komen dan ook de vele uiterst groene nationale parken veelvuldig aan bod in deze luxe uitgave. De bijzondere dieren, schitterende vogels en vulkanische activiteiten worden uitvoerig behandeld, voorzien van meeslepende fotografie. Zowel vanuit het perspectief van reizigers en vogelaars maar ook in verhalen van bewoners.

Het Costa Rica reisgids magazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een natuurboek, een Costa Rica reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een luxe uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Costa Rica.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Een interactieve routekaart, video's, Costa Rica reizigers community tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar reismagazine om goed in de stemming te komen voor je reis naar Costa Rica, of natuurlijk om cadeau te geven. Om het magazine tot leven te zien komen, is er een introductie video te vinden op de website reisreport . nl evenals andere reisgidsen uit deze serie.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)Auteurs, fotografen en ervaren reizigers Marlou Jacobs en Godfried van Loo startten in 2017 het reisplatform REiSREPORT. Met inhoudelijke video documentaires, online reisgidsen, hulpmiddelen en luxe print magazines voor reizigers met als missie: reizen interessanter maken. Een onafhankelijk kwalitatief reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger, met een diepere interesse in cultuur, natuur, geschiedenis en mensen. Het duo reist voor elke productie zelf voor lange tijd door de landen die worden aangedaan. De startpagina van iedere bestemming is de website reisreport.nl .inhoudsopgave- Een goede voorbereiding
- Inpakken en wat te verwachten
- De verschillen tussen de parken als Monteverde, Arenal, Rincón de la Vieja, Cahuita en meer
- Reportages over wonen en werken in een regenwoud
- Interviews met o.a. vogelaar Arjan Dwarshuis en Nederlandse lokale bewoners
- Vulkanen, borrelend modder, geisers en warmwaterbronnen
- De absolute hoogtepunten van Costa Rica met tips en achtergronden
- Minder bekende schoonheden van het land
- Bijzondere fotoseries
- Een mooie rondreis uiteengezet
- Een overzichtelijke kaart met belangrijke plaatsen
- Een bezoek aan de hoofdstad San José
- Boekentips en ander naslagwerk
- En meer
toelichtingStart je reis naar Costa Rica, met het inhoudelijke reisgids magazine speciaal voor de geïnteresseerde Costa Rica reiziger. Vol voorbereidingstips, uitvoerige reisverhalen, reportages over parken, interviews en leuke weetjes. Leer meer over de verschillen tussen de vele nationale parken, de bezienswaardigheden, hoogtepunten en hoe het leven in Costa Rica echt is. Het hele land en alles wat je moet weten in één magazine, verrijkt met prachtige foto's. Het Costa Rica reismagazine is een bijzondere en onmisbare luxe uitgave voor de geïnteresseerde reiziger.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.