Sri Lanka reisgids magazine

Sri Lanka bezienswaardigheden, achtergrondartikelen, reisverhalen en handige tips.

Marlou Jacobs; Godfried van Loo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Sri Lanka reisgids magazine

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789082974553, geïllustreerd, 108 blz., January 2020
Formaat: 30.0 (h) x 21.4 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 471 gram.

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

fotografie: Godfried van Loo; Marlou Jacobs

trefwoorden: reisgids reisreport reizen sri lanka sri lanka reisgids sri lanka reisgidsen surfen voc

beschrijving

Het Sri Lanka reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Sri Lanka reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel prettig los te lezen is als in combinatie met de gratis REiSREPORT app en video documentaires op www.reisreport.nl .

-SRI LANKA -
Sri Lanka is een eiland geliefd bij uiteenlopende type reizigers. Zoals surfers en strandliefhebbers maar ook de rijke geschiedenis van de Singalese koningen en het koloniale verleden van o.a. de VOC, maken Sri Lanka een zeer interessant land. Schitterende treinreizen, groene parken vol bijzondere dieren en eindeloze theevelden... Sri Lanka heeft bijzonder veel te bieden.


Het Sri Lanka reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Sri Lanka reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Sri Lanka.


Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.


Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Sri Lanka, of natuurlijk om cadeau te geven.
- Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)REiSREPORT is het Nederlandstalig online (www.reisreport.nl) en offline reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger, opgericht door Marlou Jacobs en Godfried van Loo. Twee ervaren reizigers met een voorliefde voor bijzondere bestemmingen en een diepere interesse in cultuur, geschiedenis, mensen en natuur.

 
In exclusieve reismagazines en bijzondere reisboeken documenteert het duo de nog onderbelichte bestemmingen. Met schitterende fotografie, reisverhalen, inhoudelijke reportages en praktische tips. De uitgaven komen bovendien tot leven in uitvoerige video documentaires op reisreport.nl en eenmaal op reis helpt de REiSREPORT app met actuele en nog meer gedetailleerde informatie. Met naast inhoudelijke artikelen ook persoonlijke ervaringen van zowel Marlou en Godfried, als van de REiSREPORT reizigers community.
inhoudsopgave- Een goede voorbereiding
- Inpakken en wat te verwachten
- Verschillende reportages over bekende steden als Colombo, Polonnaruwa, Galle en Kandy alsook minder bekende plekken als Jaffna, Trincomalee en Batticaloa
- Reisverhalen van Nederlandse reizigers
- Hoogtepunten die je gezien wil hebben
- Bijzondere fotoseries
- Sri lankaans op tafel
- Stranden special
- Een mooie rondreis uiteengezet
- De verschillende nationale parken
- VOC special
- Boekentips en andere naslagtips
toelichtingStart je reis naar Sri Lanka, met het inhoudelijke magazine speciaal voor Sri Lanka reizigers. Met voorbereidingstips en uitvoerige reisverhalen en reportages van bekende alsook onbekende plekken. Leer meer over de VOC, ontdek de mooiste stranden en kom alles te weten over thee, treinreizen in Sri Lanka en de verschillende oude koningssteden. Het Sri Lanka reismagazine is een bijzondere en onmisbare uitgave voor de geïnteresseerde reiziger.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.