Jordanië

Het luxe Jordanië reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

Marlou Jacobs; Godfried van Loo

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jordanië

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789082974546, geïllustreerd, 108 blz., May 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

trefwoorden: aqaba bijbel bijbelreizen israel jordanie jordanie reisgids jordanië midden-oosten petra reisboek reisgids reisgids jordanie reisverhalen wadi rum

beschrijving

Het Jordanië reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Jordanië reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app en video documentaires op reisreport.nl, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt.

Jordanië is vrij nieuw maar met een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Voor de geïnteresseerde reiziger is er dan ook bijzonder veel te bezichtigen. Beroemde plekken als Jerash, de hoofdstad Amman, de uitgestrekte Wadi Rum woestijn en natuurlijk het absolute hoogtepunt Petra. Maar Jordanie biedt ook prachtige stranden met helder water, tal van bijzondere natuurparken alsook interessante plaatsen voor Bijbelreizigers.

Het Jordanië reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Jordanië reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Jordanië.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Jordanië, of natuurlijk om cadeau te geven.
- Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)REiSREPORT is een Nederlandstalig reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger, opgericht door Marlou Jacobs en Godfried van Loo. Twee ervaren reizigers met een voorliefde voor bijzondere bestemmingen en een diepere interesse in cultuur, geschiedenis, mensen en natuur.

REiSREPORT is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig reisplatform in Nederland en België voor de 35+ geïnteresseerde reizigers. In exclusieve reismagazines documenteert het duo de nog onderbelichte bestemmingen. Met schitterende fotografie, reisverhalen, inhoudelijke reportages maar zeker ook praktische tips. De uitgaven komen bovendien tot leven in uitvoerige video documentaires van REiSREPORT.TV. Eenmaal op reis helpt de REiSREPORT app voor actuele en nog meer gedetailleerde informatie.

Daarmee zijn de reismagazines een bijzondere mix van reisgids, reisverhalen, geschiedenisboek en reportages in foto, tekst, beeld en geluid. Met naast inhoudelijke en interessanter artikelen ook persoonlijke ervaringen van zowel Marlou en Godfried, als van de REiSREPORT reizigers community.
inhoudsopgave- Een goede voorbereiding
- Inpakken en wat te verwachten
- Verschillende artikelen over bekende plekken als Petra, de Wadi Rum en Jerash maar ook minder bekende plekken als Azraq, Al-Himma, Salt en de Wadi Bin Hammad
- Inhoudelijke thema reportages zoals over Lawrence of Arabia, Bijbelplaatsen in Jordanië en de verschillende woestijnkastelen
- Reisverhalen van Nederlandse reizigers
- Hoogtepunten die je gezien wil hebben
- De minst bezochte maar interessante attracties
- Bijzondere fotoseries
- Belangrijke plaatsen voor Bijbelreizigers uitgelicht
- Een mooie rondreis uiteengezet
- De verschillende nationale parken
- Boekentips en andere naslagtips
toelichtingStart je reis naar Jordanië, met het inhoudelijke reisgids magazine speciaal voor Jordanië reizigers. Met voorbereidingstips en uitvoerige reisverhalen en reportages van bekende alsook onbekende plekken. Leer meer over Lawrence of Arabia, de woestijnkastelen, Wadi Rum & Petra en de verschillende parken. Het hele land en alles wat je moet weten in één magazine, verrijkt met prachtige foto's. Het Jordanië reismagazine is een bijzondere en onmisbare uitgave voor de geïnteresseerde reiziger.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.