Kroatië

Het luxe Kroatië reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

Godfried van Loo; Marlou Jacobs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Kroatië

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789082974539, geïllustreerd, 108 blz., June 2019
Formaat: 30.0 (h) x 21.4 (b) x 0.8 (d) cm. Gewicht: 461 gram.

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

trefwoorden: kroatie kroatië reis reisgids reismagazine reisreport reisverhalen reizen rondreis route vakantie

beschrijving

Het Kroatië reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Kroatië reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt. Of het nu gaat om een rondreis per auto of voor wie langer in één bepaalde regio blijft. Een introductie video van dit magazine is tevens te vinden op reisreport.nl .

Kroatië als vakantieland is uiterst divers wat daarom ook kenmerkend is voor deze luxe uitgave van het Kroatië reismagazine. Veel bezocht zijn de stranden aan de Adriatische Zee maar ook de vele schitterende nationale parken verwelkomen elk jaar weer een onuitputtelijke stroom toeristen. Aan historie en herinneringen aan de vele verschillende heersers eveneens geen gebrek. Voor de geïnteresseerde reiziger is er dan ook bijzonder veel te bezichtigen. Zoals beroemde steden met een vermelding op de UNESCO Werelderfgoedlijst als Zadar, Dubrovnik, Split of Poreč. Vanzelfsprekend biedt Kroatië echter nog veel en veel meer waar je in het magazine alles over te weten komt. Van knusse bergdorpjes en havenstadjes in de regio Istrië, het weinig bezochte noorden en oosten van Kroatië alsook de meer dan duizend verschillende eilanden, elk met een eigen karakter.

Het Kroatië reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Kroatië reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een luxe uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Kroatië.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Een interactieve route kaart, video's, Kroatië reizigers community tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar magazine om goed in de stemming te komen voor je reis naar Kroatië, of natuurlijk om cadeau te geven. Om het magazine tot leven te zien komen is er een introductie video te vinden op de website reisreport . nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)Auteurs en ervaren reizigers Marlou Jacobs en Godfried van Loo startten in 2017 het reisplatform REiSREPORT. Met inhoudelijke video documentaires, online reisgidsen, hulpmiddelen en luxe print magazines voor reizigers met als missie: reizen interessanter maken. Een onafhankelijk kwalitatief reisplatform voor de geïnteresseerde reiziger, met een diepere interesse in cultuur, natuur, geschiedenis en mensen. Het duo reist voor elke productie zelf voor lange tijd door de landen die worden aangedaan. De startpagina van iedere bestemming is de website reisreport.nl .inhoudsopgave- Een goede voorbereiding
- Inpakken en wat te verwachten
- Verschillende artikelen over bekende plekken als de Plitvice meren, Zagreb en Dubrovnik en meer
- Reportages van de regio's en de hoogtepunten als Istrië, Dalmatië, Slavonië en meer
- Uitvoerige specials over bijzondere eilanden als Krk, Brač en Hvar
- De absolute hoogtepunten van Kroatië met tips en achtergronden
- De onbekende hoogtepunten weg van de massa
- Bijzondere fotoseries
- Thema reportages over o.a. UNESCO plaatsen, het Glagolitisch schrift en Kroatië geschiedenis
- Een mooie rondreis uiteengezet
- Een overzichtelijke kaart met belangrijke plaatsen
- De verschillende nationale parken
- Boekentips en ander naslagwerk
- En meer
toelichtingStart je reis naar Kroatië, met het inhoudelijke magazine speciaal voor de geïnteresseerde Kroatië reiziger. Vol voorbereidingstips, uitvoerige reisverhalen, reportages en leuke weetjes. Leer meer over de verschillen tussen de vele eilanden, de bezienswaardigheden van de historierijke havenstadjes en bergdorpjes, hoogtepunten van de regio's en zowel de bekende als minder bekende plekken van Kroatië. Het hele land en alles wat je moet weten in één reisgids magazine, verrijkt met prachtige foto's. Het Kroatië reismagazine is een bijzondere en onmisbare uitgave voor de geïnteresseerde reiziger.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.