Sri Lanka

Het luxe Sri Lanka reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

Marlou Jacobs; Godfried van Loo

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789082974522, geïllustreerd, 106 blz., February 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

trefwoorden: arugam bay batticaloa ceylon colombo nuwara eliya reisgids reisreport reisverhalen reizen sri lanka strand surfen trincomalee voc

beschrijving

Het Sri Lanka reismagazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Sri Lanka reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app en video documentaires op reisreport.nl, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt.

Sri Lanka is een eiland geliefd bij uiteenlopende type reizigers. Zoals surfers en strandliefhebbers maar ook de rijke geschiedenis van de Singalese koningen en het koloniale verleden van o.a. de VOC, maken Sri Lanka een zeer interessant land. Schitterende treinreizen, groene parken vol bijzondere dieren en eindeloze theevelden... Sri Lanka heeft bijzonder veel te bieden.

Het Sri Lanka reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Sri Lanka reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Sri Lanka.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Sri Lanka, of natuurlijk om cadeau te geven.
- Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)Marlou Jacobs en Godfried van Loo startten in 2017 het reisplatform REiSREPORT. Met inhoudelijke video documentaires, online reisgidsen, hulpmiddelen en speciale print magazines voor reizigers. Met een achtergrond in de journalistiek, video productie en diverse online data-startups, kwamen ze elkaar tegen toen ze beiden werkzaam waren voor een grote Nederlandse uitgever van magazines.

REiSREPORT heeft als missie: reizen interessanter maken. Een onafhankelijk kwalitatief reisplatform, voor de geïnteresseerde reiziger, met een diepere interesse in cultuur, natuur, geschiedenis en mensen. Het duo reist voor elke productie zelf voor lange tijd door de landen die worden aangedaan. De startpagina van iedere bestemming is de website reisreport.nl .
inhoudsopgave- Een goede voorbereiding
- Inpakken en wat te verwachten
- Verschillende reportages over bekende steden als Colombo, Polonnaruwa, Galle en Kandy alsook minder bekende plekken als Jaffna, Trincomalee en Batticaloa
- Reisverhalen van Nederlandse reizigers
- Hoogtepunten die je gezien wil hebben
- Bijzondere fotoseries
- Sri lankaans op tafel
- Stranden special
- Een mooie rondreis uiteengezet
- De Sri Lanka quiz
- De verschillende nationale parken
- VOC special
- Boekentips en andere naslagtips
toelichtingStart je reis naar Sri Lanka, met het inhoudelijke magazine speciaal voor Sri Lanka reizigers. Met voorbereidingstips en uitvoerige reisverhalen en reportages van bekende alsook onbekende plekken. Leer meer over de VOC, ontdek de mooiste stranden en kom alles te weten over thee, treinreizen in Sri Lanka en de verschillende oude koningssteden. Het Sri Lanka reismagazine is een bijzondere en onmisbare uitgave voor de geïnteresseerde reiziger.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.