Jordanië

Het luxe Jordanië reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

Marlou Jacobs; Godfried van Loo

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789082974515, geïllustreerd, 112 blz., January 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

beschrijving

Het Jordanië reismagazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Jordanië reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app en video documentaires op reisreport.nl, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt.

Jordanië is vrij nieuw maar met een geschiedenis die duizenden jaren teruggaat. Voor de geïnteresseerde reiziger is er dan ook bijzonder veel te bezichtigen. Beroemde plekken als Jerash, de hoofdstad Amman, de uitgestrekte Wadi Rum woestijn en natuurlijk het absolute hoogtepunt Petra. Maar Jordanië biedt ook prachtige stranden met helder water, tal van bijzondere natuurparken alsook interessante plaatsen voor Bijbelreizigers.

Het Jordanië reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Jordanië reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Jordanië.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Jordanië, of natuurlijk om cadeau te geven.
- Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)Marlou Jacobs en Godfried van Loo startten in 2017 het reisplatform REiSREPORT. Met inhoudelijke video documentaires, online reisgidsen, hulpmiddelen en speciale print magazines voor reizigers. Met een achtergrond in de journalistiek, video productie en diverse online data-startups, kwamen ze elkaar tegen toen ze beiden werkzaam waren voor een grote Nederlandse uitgever van magazines.

REiSREPORT heeft als missie: reizen interessanter maken. Een onafhankelijk kwalitatief reisplatform, voor de geïnteresseerde reiziger, met een diepere interesse in cultuur, natuur, geschiedenis en mensen. Het duo reist voor elke productie zelf voor lange tijd door de landen die worden aangedaan. De startpagina van iedere bestemming is de website reisreport.nl .
inhoudsopgave- Een goede voorbereiding
- Inpakken en wat te verwachten
- Verschillende artikelen over bekende plekken als Petra, de Wadi Rum en Jerash maar ook minder bekende plekken als Azraq, Al-Himma, Salt en de Wadi Bin Hammad
- Inhoudelijke thema reportages zoals over Lawrence of Arabia, Bijbelplaatsen in Jordanië en de verschillende woestijnkastelen
- Reisverhalen van Nederlandse reizigers
- Hoogtepunten die je gezien wil hebben
- De minst bezochte maar interessante attracties
- Bijzondere fotoseries
- Belangrijke plaatsen voor Bijbelreizigers uitgelicht
- Een mooie rondreis uiteengezet
- De Jordanië quiz
- De verschillende nationale parken
- Boekentips en andere naslagtips
toelichtingStart je reis naar Jordanië, met het inhoudelijke magazine speciaal voor Jordanië reizigers. Met voorbereidingstips en uitvoerige reisverhalen en reportages van bekende alsook onbekende plekken. Leer meer over Lawrence of Arabia, de woestijnkastelen, Wadi Rum & Petra en de verschillende parken. Het hele land en alles wat je moet weten in één magazine, verrijkt met prachtige foto's. Het Jordanië reismagazine is een bijzondere en onmisbare uitgave voor de geïnteresseerde reiziger.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.