Iran

Het luxe Iran reisgids magazine boordevol reisverhalen, bezienswaardigheden en handige tips

Godfried van Loo; Marlou Jacobs

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Iran

paperback/ gebrocheerd: € 17.00

ISBN: 9789082974508, geïllustreerd, 104 blz., December 2018
Formaat: 29.8 (h) x 21.2 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 458 gram.

Uitgever: REiSREPORT

serienaam/reeks: REiSREPORT reisgids magazines

trefwoorden: geschiedenis iran isfahan persepolis perzië ramsar reis reisgids reisreport reisverhalen reizen shiraz teheran yazd

beschrijving

Het Iran reismagazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Iran reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel los als in combinatie met de REiSREPORT app en video documentaires op reisreport.nl, een praktische en inhoudelijke voorbereiding op je reis biedt.

Een reis naar Iran is niet te vergelijken met een reis naar welke andere bestemming dan ook. Iran wordt door westerse media geregeld negatief in het nieuws gebracht, maar wie door de headlines heen kan kijken, ontdekt het ware Iran. Een land met een ongekend rijk verleden, schitterende architectuur, uiterst veelzijdige natuur en een volk zo oprecht en hartelijk dat je het nauwelijks gelooft.

Het Iran reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Iran reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek... Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Iran.

Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen.

Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Iran, of natuurlijk om cadeau te geven.
- Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis appover de schrijver(s)Marlou Jacobs en Godfried van Loo startten in 2017 het reisplatform REiSREPORT. Met inhoudelijke video documentaires, online reisgidsen, hulpmiddelen en speciale print magazines voor reizigers. Met een achtergrond in de journalistiek, video productie en diverse online data-startups, kwamen ze elkaar tegen toen ze beiden werkzaam waren voor een grote Nederlandse uitgever van magazines.

REiSREPORT heeft als missie: reizen interessanter maken. Een onafhankelijk kwalitatief reisplatform, voor de geïnteresseerde reiziger, met een diepere interesse in cultuur, natuur, geschiedenis en mensen. Het duo reist voor elke productie zelf voor lange tijd door de landen die worden aangedaan. De startpagina van iedere bestemming is de website reisreport.nl .
inhoudsopgave- Een goede voorbereiding
- Inpakken en wat te verwachten
- Verschillende reportages over bekende steden als Shiraz, Isfahan, Persepolis en Yazd alsook minder bekende plekken als Kashan, Ramsar, Garmeh en de Alamut vallei
- Reisverhalen van Nederlandse en Belgische reizigers
- Hoogtepunten die je gezien wil hebben
- Bijzondere fotoseries
- Iraans op tafel
- Couchsurfing in Iran
- Een mooie rondreis uiteengezet
- De Iran quiz
- Columns
- Kledingtips voor vrouwen en mannen
- Boekentips en andere naslagtips
toelichtingStart je reis naar Iran, met het inhoudelijke magazine speciaal voor Iran reizigers. Met voorbereidingstips en uitvoerige reisverhalen en reportages van bekende alsook onbekende plekken. Leer meer over de bijzondere gastvrijheid van de mensen en de rijke geschiedenis van het oude Perzië. Het Iran reismagazine is een bijzondere en onmisbare uitgave voor de geïnteresseerde reiziger.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.