Stek Je Plant

Mama Botanica’s grote gids voor kleine stekjes

Iris van Vliet

 
 

gebonden: € 27.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082968705, geïllustreerd, 224 blz., February 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Mama Botanica Publishing

beschrijving

Een nieuwe plant uit één enkel blaadje laten groeien? Ja, dat is mogelijk. En het is ook heel leuk om te doen. Dit boek maakt kamerplanten stekken makkelijk en geeft je inspiratie en zelfvertrouwen. Met deze gids leer je de belangrijkste stekmethodes, toegepast bij meer dan veertig fotogenieke planten. Bij elke plant vind je de juiste tips.

Binnen de kortste keren zie je je eigen stekjes wortelen en weet je precies hoe je ze moet verzorgen. Zo breid je je plantenverzameling uit en heb je altijd stekjes om te delen met je vrienden.

Iris van Vliet is fotograaf, begon een plantenasiel, en is inmiddels een van de bekendste plantenbloggers van Nederland met tienduizenden volgers op Instagram en YouTube. Met Mama Botanica wil ze iedereen inspireren om zich te omringen met planten. “Planten zijn niet alleen mooi en fascinerend, maar door ze te stekken en te verzorgen, zorg je ook voor
jezelf.”

"Met de tips van Iris verhoog je onmiddellijk de slagingskans bij het stekken van planten, zodat je huis binnen no time vol staat met nòg meer groen. En zo heb je altijd leuke kleine kadootjes bij de hand voor familie, vrienden en andere plantenliefhebbers."
- Judith de Graaff, oprichter van Urban Jungle Bloggers

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Iris van Vliet is fotograaf, begon een plantenasiel, en is inmiddels een van de bekendste plantenbloggers van Nederland met tienduizenden volgers op Instagram en YouTube. Met Mama Botanica wil Iris iedereen inspireren om zich te omringen met planten.inhoudsopgaveDit boek gaat over jouw planten.
Zo kweek je groene vingers.
Benodigdheden.
Zo stek je je plant.
De grote stekjesgids.
Stekportretten.
Termenlijst.
Register van de stekjesgids.
toelichtingEen nieuwe plant uit één enkel blaadje laten groeien? Ja, dat is mogelijk. En het is ook heel leuk om te doen.

Dit boek maakt kamerplanten stekken makkelijk en geeft je inspiratie en zelfvertrouwen. Met deze gids leert Mama Botanica je de belangrijkste stekmethodes, toegepast bij meer dan veertig fotogenieke planten die populair zijn op Instagram of gewoon heel leuk zijn om te stekken. Bij elke plant vind je de juiste tips.

"Met de tips van Iris verhoog je onmiddellijk de slagingskans bij het stekken van planten, zodat je huis binnen no time vol staat met nòg meer groen. En zo heb je altijd leuke kleine kadootjes bij de hand voor familie, vrienden en andere plantenliefhebbers. Binnen de kortste keren zie je je eigen stekjes wortelen en weet je precies hoe je ze moet verzorgen. Zo breid je je plantenverzameling uit en heb je altijd stekjes om te delen met je vrienden."
- Judith de Graaff, oprichter van Urban Jungle Bloggers

"Een aanrader voor de beginner maar ook voor de gevorderde plantenfreak: stap voor stap neemt Iris je mee in de wondere wereld van stekjes maken en plantenverzorging."
- Mila van de Wall, oprichter van Kamerplanten- en stadstuinwinkel Wildernis
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.