#Noexcuses

Workout gids voor de zwangere vrouw

Marrit Nicolai

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
#Noexcuses

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082965230, geïllustreerd, 232 blz., November 2019
Formaat: 24.2 (h) x 17.2 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 780 gram.

Uitgever: Gooische Media Groep B.V.

bewerkt door: Saskia Geleedts

trefwoorden: zwanger

beschrijving

Als je echt sportief was voor de zwangerschap blijf dan erg actief. Als
je dat niet was, is het nu een goed moment om actief te worden. Sporten is erg goed tijdens je zwangerschap. Je kunt hard werken, maar train vooral slim en luister naar je lichaam. Elk lichaam is anders. Lees de guidelines goed door en controleer hoe je lichaam aanvoelt. Bij pijn of ongemak stop meteen en plan een afspraak bij een specialist. Myrthe Schiphorst, prenataal en postnataal fitness coach heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de specialiste van het Noorden. Samen met Elmar Luth is zij de oprichtster
van Dreamfit en trainen zij dagelijks zwangere vrouwen. Zelf heb ik hier tijdens mijn zwangerschap met veel plezier getraind.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

inhoudsopgave9 boekjes met tips voor de negen maanden van je zwangerschap. Een receptenboekje voor de negen maanden en een aftelkalender.toelichting#NOEXCUSES
De ultieme gids voor de zwangere vrouw met workout schema’s, tips, de lekkerste recepten van By-Kees en een aftelkalender.

Samenvatting
Als je echt sportief was voor de zwangerschap blijf dan erg actief. Als
je dat niet was, is het nu een goed moment om actief te worden. Sporten is erg goed tijdens je zwangerschap. Je kunt hard werken, maar train vooral slim en luister naar je lichaam. Elk lichaam is anders. Lees de guidelines goed door en controleer hoe je lichaam aanvoelt.

Het boek bestaat uit negen losse boekjes. Door het losdraaien van de busschroef kan je de trainingsschema’s meenemen naar de sportschool en genieten van een offline momentje. Achterin elke boekje is plek voor een mooie buikfoto als herinnering voor later. De binnenkant van de cover is een aftelkalender met to-do tips, deze kan je ophangen zodat je niets vergeet te regelen.
Tevens lees je wat er met jou en je baby gebeurt en deelt Marrit haar ultieme tips voor een fitte zwangerschap. Een must read voor elke zwangere vrouw met heerlijke recepten van ontbijt tot diner en handige full body workout schema's. Zie het boek puur als inspiratiebron.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.