Het Billenboek

Carlos Lens; Ilse Ruijters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het Billenboek

gebonden: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082965209, geïllustreerd, 144 blz., December 2018
Formaat: 22.7 (h) x 17.7 (b) x 1.9 (d) cm. Gewicht: 582 gram.

Uitgever: Gooische Media Groep B.V.

fotografie: Romy Jansen; Hans Petersen; Marc de Groot

bewerkt door: Saskia Geleedts

redactie: Lucie Swart; Claudia Coenen

beschrijving

Carlos Lens op zoek naar de mooiste billen en vraagt de eigenaressen hoe zij aan hun kick-ass kont komen. De antwoorden zijn eerlijk en inspirerend. Carlos Lens is trainer van BN-ers als Linda de Mol.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Als fitness-expert was Carlos te zien in verschillende tv-programma’s, zoals ‘Big Diet’ en ‘De Gouden Kooi’. Zijn meest succesvolle tv-optredens deed hij in zijn eigen ochtendprogramma ‘Move That Body’ op Net5. Thuis trainen vanuit een eigen omgeving, werd op deze manier voor heel Nederland mogelijk. Deze afleveringen zijn gebundeld en uitgebracht op dvd.

Carlos staat bekend als trainer van de sterren en heeft menig BN’er begeleid. Een prachtig visitekaartje, want o.a. Linda de Mol traint al langer dan 15 jaar met Carlos.
toelichtingHET BILLENBOEK | ALLES WAT JIJ WILT WETEN OVER BILLEN

Billen zijn HOT. We willen ze groter, ronder gespierder en voller. We willen de billen van Kylie Jenner, of die van J.Lo. Maar hoe krijgen we dat voor elkaar? Bilexpert Carlos Lens ging op zoek naar de mooiste billen van Nederland en vroeg de eigenaressen hoe zij aan hun kick-ass kont komen. De antwoorden zijn eerlijk en inspirerend. Carlos Lens is de well-being coach van vele bekende Nederlanders waaronder Linda de Mol.

Vandaag de dag is personal trainer Carlos Lens niet meer weg te denken uit de fitnesswereld. In Florida heeft hij zijn passie voor aerobics ontwikkeld door op verschillende sportcentra les te geven. Hij kwam daar in aanraking met de nieuwste fitnessrage Tae Bo en introduceerde dit met groot succes in Nederland. Carlos wisselde groepslessen af met workshops aan honderden instructeurs zodat Tae Bo ook hier een grote landelijke hit werd. Hij bracht een eigen video uit, welke vandaag de dag nog steeds de best verkochte Nederlandse fitnessvideo aller tijden is.

Met Carlos' unieke trainmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van de speciaal door hem ontwikkelde trainingsband staan we aan de vooravond van een nieuwe rage in fitnessland. Nu de bilexpert met zijn nieuwe boek alles over onze achterkant blootlegt is er niets meer dat je tegenhoudt snel, eenvoudig en effectief te werken aan jouw fitheid. Alleen jij zelf dan nog misschien.

Inspirerende verhalen, eerlijke inkijkjes en workouts door de well-being coach van de sterren. Let's kick some ass!
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.