3x3 een passend gewicht voor iedereen

Goed in je vel door een gezonde LEEFstijl!

Frouwkjen van Duin

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
3x3 een passend gewicht voor iedereen

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789082959208, geïllustreerd, 132 blz., February 2019
Formaat: 21.0 (h) x 14.8 (b) x 1.0 (d) cm. Gewicht: 262 gram.

Uitgever: LEEFstijl3x3

trefwoorden: gezonde leefstijl leefstijl3x3 passend gewicht

beschrijving

Gezond leven en afvallen worden vaak te ingewikkeld gemaakt. Dat is jammer want daardoor leggen mensen zichzelf veel te veel regeltjes op. Dit verkleint de kans op succes maar bovenal word je er niet gelukkig van. Terwijl dat toch is waar het uiteindelijk om gaat!

In dit boek vind je álle kennis die je nodig hebt om een gewicht te bereiken dat bij jou past en over gezond leven in het algemeen. Je zult zien dat die kennis niet ingewikkeld is maar zo eenvoudig is als 3x3!

Het ook werkelijk gaan DOEN is wel lastig. Dit betekent namelijk een verandering in gedrag en dat is nu juist een van de moeilijkste dingen die er is. Daarom vertelt 3x3 je op een positieve en praktische manier vooral HOE jij dat kan doen.

Een gezonde leefstijl is een groot cadeau waardoor je letterlijk en figuurlijk goed in je vel komt te zitten. Het is een cadeau dat alleen jij aan jezelf kunt geven maar dit boek gaat je daar zeker bij helpen!

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Frouwkjen van Duin is (universitair opgeleid) voedingskundige en leefstijlcoach. Daarnaast maakt ze graag mooie liedjes. Zij ontwikkelde LEEFstijl3x3 en in haar 3x3workshops inspireerde zij vrouwen vanuit de hele wereld om goed voor zichzelf te zorgen. Met dit boek hoopt zij een grotere groep vrouwen te bereiken en inspireren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.