Fearofblushing: Bloosangst

Sociale angst Bloosangst

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Fearofblushing: Bloosangst

paperback/ gebrocheerd: € 15.95

ISBN: 9789082958904, 43 blz., October 2018
Formaat: 20.8 (h) x 14.5 (b) x 0.5 (d) cm. Gewicht: 80 gram.

Uitgever: van Reijsen

beschrijving

Fear of blushing is een zelfhulp boek voor mensen die last hebben van bloosangst. Er worden verschillende behandelmethoden besproken op basis van eigen ervaring en op basis van wetenschap. Zelf heb ik jarenlang last gehad van sociale angst en met name bloosangst. Dit beheerste mijn hele leven. Het verbergen van het blozen zorgde voor uitputting. Terwijl de stress vóór een spannende gebeurtenis zorgde voor allerlei lichamelijke klachten.

In mijn zoektocht naar antwoorden heb ik van alles geprobeerd om ervan af te komen. Van boeken tot hypnose, en van therapeuten tot botox. Ik hoop de mensen die last hebben van enige vorm van sociale angst te helpen om een keuze te maken in de overvloed aan hulpmiddelen die worden geboden.

Zodra je in google bloosangst intypt wordt je overladen met bedrijven die de oplossing zeggen te hebben, met resultaat binnen 1 dag. Maar is dat werkelijk zo? Ik heb de weg al eens bewandeld en zou zelf erg blij geweest zijn met een boek als deze zodat ik beter voorbereid had kunnen kiezen.

Ik nodig u uit om dit boek te lezen en hoop dat u snel van uw klachten af bent. Er is niets zo erg als je sociaal onzeker voelen..

Rene van Reijsen

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.