Typewriter

Lotte van den Noort

paperback/ gebrocheerd: € 17,95
ISBN: 9789082957518, 260 blz., december 2018
Formaat: 23,0 (h) x 15,2 (b) x 1,7 (d) cm. Gewicht: 426 gram.

Uitgever: Wolf & Dragon

redactie: Chinouk Thijssen

bewerkt door: Sacha Boelhouwer

illustrator: Torben van den Hurk

beschrijving

Hij was geraakt in zijn buik.
Zijn blouse raakte doorweekt met een donkere substantie. Zijn ogen waren op haar gericht. Zijn lippen op elkaar geperst. Hij trilde, hij zweette. Ze zag angst in zijn ogen.
Ze beet op de binnenkant van haar wangen en terwijl ze de woede in zich voelde opborrelen, graaide ze de revolver weer van de vloer en richtte die op degene die de kogel had afgevuurd.
‘Ik ben geen moordenaar,’ siste ze door haar tranen heen. ‘Maar voor jou maak ik een uitzondering.’

In New Orleans is er in 1930 een grote kloof tussen de rijke en arme inwoners van de stad. Abbigail heeft zich noodgedwongen aangesloten bij de verzetsgroep Monte Carlo. Zij zijn de laatst overgebleven strijders voor gelijkheid. Het dagelijks leven van Abbigail is gevuld met vermommingen en gevaarlijke missies, waarnaast ze haar grote geheim moet bewaren voor haar medeverzetsstrijders. Dit alles doet ze in samenwerking met de onuitstaanbare, arrogante Jae Hawkins.
Wanneer het bestuur van de stad de verzetsstrijders op de hielen zit, besluit de leider van Monte Carlo de schuilplaats om te bouwen tot een groots casino. Alles lijkt volgens plan te gaan, tot er duistere geheimen aan het licht komen. Lukt het Abbigail om haar geliefde stad weer veilig te maken? En waarom ziet Jae er opeens zo irritant aantrekkelijk uit, gebogen over zijn nieuwe typemachine?

Inkijkexemplaar:

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.