Een jaar in mijn tuin

Jacqueline van der Kloet

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Een jaar in mijn tuin

gebonden: € 25.00: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082956603, geïllustreerd, 224 blz., May 2019
Formaat: 27.9 (h) x 24.6 (b) x 2.9 (d) cm. Gewicht: 1598 gram.

Uitgever: Forte/HL Books

beschrijving

Jacqueline van der Kloet neemt u mee de tuin in. In twaalf hoofdstukken vertelt ze wat de tuin maand na maand mooi en bijzonder maakt, en wat er door het jaar heen moet gebeuren. Door middel van uitstapjes naar haar vele (internationale) ontwerpprojecten wordt de lezer ondergedompeld in de wereld van tuinen en planten. De vele foto’s geven inspiratie en uitleg en vormen tegelijk een perfect beeld van een jaar in de tuin. Bijzonder zijn de twaalf vaste standpunten die elke maand gefotografeerd zijn, waardoor een volstrekt uniek beeld ontstaat van de tuin door het jaar heen.

Jacqueline van der Kloet is een internationaal befaamde tuin- en landschapsontwerper met een enorme kennis van planten en plantcombinaties, en met name van combinaties van vaste planten en bollen. Regelmatig wordt ze gevraagd een bijdrage te leveren aan grote projecten in binnen en buitenland, waaronder beplanting voor de uitbreiding bij het Concertgebouw in Amsterdam.

‘Ik ken niemand die zoveel ervaring en kennis heeft op het gebied van ontwerpen met bollen. Ze is onverslaanbaar.’ Piet Oudolf

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.