Rustiek kamperen Scandinavië

Ger Meesters

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Rustiek kamperen Scandinavië

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082955026, 144 blz., April 2019
Formaat: 19.1 (h) x 14.1 (b) x 1.4 (d) cm. Gewicht: 202 gram.

Uitgever: BLU

serienaam/reeks: Rustiek Kamperen

beschrijving

De serie Rustiek Kamperen heeft in de afgelopen tien jaar een cultstatus verworven bij liefhebbers van kleinschalig kamperen in de natuur.
Met deze splinternieuwe en geheel herziene gids heb je de beste selectie van rustieke campings in Scandinavië bij de hand. In alle rust zwerven langs de Noorse fjorden, trekken door de Zweedse bossen en zwemmen in de Finse meren.
De ongerepte natuur en lange zomeravonden maken van Scandinavië een zeer aantrekkelijke kampeerbestemming. Van de Noordkaap tot Zuid-Denemarken en van de imposante Noorse Fjorden tot de oevers van de Finse meren, overal is wel een prachtig gelegen, natuurlijk terrein gevonden. Hierbij is gebruik gemaakt van duidelijke selectiecriteria met de nadruk op: rust, ruimte, omgeving, ontvangst, kleinschaligheid en sfeer. Geen camping is gelijk aan de andere. Je zult piepkleine basale campings aantreffen, prachtige natuur- campings en soms verrassend comfortabele terreinen.
Wat deze 100 campings allemaal gemeen hebben, is het predicaat rustiek: ver van de drukte, de massaliteit en de onpersoonlijkheid.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.