Hemelmomenten

Willem de Vink

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Hemelmomenten

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789082953992, geïllustreerd, 224 blz., October 2020
Formaat: 16.2 (h) x 16.2 (b) x 1.5 (d) cm. Gewicht: 279 gram.

Uitgever: The Grace Factory

illustrator: Willem de Vink

beschrijving

We zouden vaker met de hemel bezig moeten zijn... Dit boek gaat je daarbij helpen!

Wist je dat de Bijbel heel veel over de hemel spreekt? Omdat de Here God ons een heerlijke toekomst gunt. De hemel vertelt ons dat het echt beter zal worden. Dat de dood niet het einde is, maar een doorgang naar een beter leven. De hemel vertelt ons ook dat de schepping niet verloren zal gaan. Er komt een nieuwe hemel en een nieuwe aarde. Daar mogen jij en ik in een nieuw lichaam verder leven. Dat moet fantastisch zijn!

En wist je dat je nu al kracht kunt putten uit de hemel? Een goede kijk op de hemel helpt je om positief in het leven te staan. Daarom dit prachtige boek, dat je in 210 dagteksten meer zicht geeft op die wondermooie, heerlijke hemel.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Willem de Vink heeft meer dan twintig boeken gepubliceerd. Veel gelezen zijn het dagboek Goede genade!, de Tienerbijbel, zijn autobiografie Getekend, en het stripboek Jezus Messias, dat al in 140 talen werd uitgebracht. Al zijn boeken illustreert hij zelf.toelichtingWillem de Vink:
“Als kleine jongen wilde ik graag in de hemel zijn. Daar zou ik mijn beste vriend zien: Jezus! Daarom was ik gek op liedjes over de hemel. Ik ontroerde als ik de Alcorn Singers hoorde zingen: ‘I see Jesus, standing at the Father’s right hand.’

Nu ik ouder ben komt de hemel nog dichterbij. Maar ook als je jong bent kun je niet om deze vraag heen: waar zal ik straks naartoe gaan? De beelden die de Bijbel schetst over de hemel spreken me bijzonder aan. Wat een ongelooflijk rijke, veelkleurige, levendige en luidruchtige werkelijkheid wordt er opgeroepen!

De wereld wordt overspoeld met epidemieën, continenten worden geteisterd door natuurrampen en de verschillen tussen arm en rijk nemen alleen maar toe. Daarom zouden we ons voorstellingsvermogen moeten voeden met beelden van een betere wereld. De Bijbel doet dat – en hoe!
In dit boek wil ik die beelden dichterbij brengen. Ik heb er veel plezier in gehad om deze stukjes te schrijven en de tekeningen te maken. Al biddend en werkend ontdekte ik dat de hemel me veel meer inspiratie en voldoening geeft dan ik voor mogelijk hield. Zoveel perspectief, zoveel hoop. Het lijkt me geweldig als ik je er iets van kan meegeven. Laat de hemel in je denken maar springlevend worden, dat voedt je hoop op een heerlijke toekomst!

In dit boek staan 210 stukjes. Als je ze dagelijks wilt lezen kun je er dertig weken mee doen. Neem je hemelmomenten!”
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.