van inspiratie naar verantwoordelijkheid

Jos Claessens

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
van inspiratie naar verantwoordelijkheid

postkaart(en): € 29.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082952018, geïllustreerd, 88 blz., July 2019
Formaat: 18.0 (h) x 11.8 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 339 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

trefwoorden: communicatie cultuur leiderschap organisatieontwikkeling persoonsontwikkeling strategie uitvoering verandering

beschrijving

Deze managementkaarten zijn de samenvatting in woord en beeld van het Dagboek van bewust leiderschap. In combinatie met deze business- en ontwikkelingsroman en de overige online beschikbare ResultaatWijzers vormen zij een volwaardig navigatiesysteem voor strategie-uitvoering.

Van inspiratie naar verantwoordelijkheid bestaat uit 88 kaarten met een business- en ontwikkelmodel, formules, succesfactoren, stuurmiddelen en andere tips of wetenswaardigheden. Ze wijzen de optimale, resultaat- en mensgerichte weg naar gewenst en duurzaam rendement.

Gezonde en vitale organisaties creëren een veilige omgeving op basis van talent, vertrouwen en uitdaging. Deze inspiratiekaarten nodigen uit te leren, reflecteren, bespreken en herinneren: ze vertellen over een positieve stroom van energie en een goede balans voor individu en systeem.


Jos Claessens is expert in strategie-uitvoering. Dat werd zij na leerrijke omzwervingen in Japan, België en de werelden van strategie, marketing, pr, verkoop en dienstverlening. Als manager en leider stond ze jarenlang met de voeten in de modder. Vanuit haar expertise (ver)bouwde ze kritieke bedrijfsonderdelen in diverse (inter)nationale ondernemingen, met een scherp oog voor het resultaat en de mens. Nu helpt Jos een verscheidenheid aan klanten door coaching, advies, management, seminars, workshops en/of masterclasses: van start-up tot multinational, van profit tot non-profit. Met hen formuleert ze heldere en inspirerende strategieën om deze optimaal naar de uitvoering te vertalen. Strategisch-operationele problemen oplossen doet ze in een sfeer van vertrouwen en uitdaging, vanuit de gedachte dat iedereen in een organisatie (mede)verantwoordelijk is.

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.