Puur Hollands

Gezond koken met Hollandse ingrediënten

Williene Klinck

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Puur Hollands

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082947205, geïllustreerd, 272 blz., November 2018
Formaat: 21.6 (h) x 21.4 (b) x 2.4 (d) cm. Gewicht: 989 gram.

Uitgever: Smakelijck

beschrijving

MAKELIJCK – PUUR HOLLANDS
Gezond koken met Hollandse ingrediënten!

Puur Hollands is een kookboek vol met heerlijke gerechten voor ieder moment van de dag. Met pure ingrediënten van onze eigen bodem; uit onze eigen omgeving, van onze eigen boeren of uit eigen tuin.
In dit boek vind je geen specifieke Oudhollandse gerechten of echte Hollandse kost, wel zijn er een aantal streekgerechten opgenomen met een leuke twist. De doelstelling van dit boek is om zoveel mogelijk te koken met producten die in Nederland verbouwd worden of die in Nederland kunnen groeien. Nederland is een rijk land, met een goed klimaat waar veel gewassen kunnen groeien en we hebben veel eigen productie. Denk aan granen, zuivel, vlees, vis, groenten en fruit. Veel van onze voeding is niet duurzaam. We halen veel producten van ver, wat vervolgens met vrachtwagens, vliegtuigen of scheepvaart naar Nederland komt vanuit alle delen van de wereld. Terwijl we in Nederland zoveel prachtige producten hebben van eigen bodem. Daar moet verandering in komen. Niet alleen om de Nederlandse boer te steunen maar ook om je eigen ecologische footprint een stukje kleiner te maken.

Uniek! De recepten worden afgewisseld met prachtige beelden van Hollandse landschappen en met een 6-tal portretten van Hollandse boeren (fruittelers, kwekers, imkers etc.!)

Geniet van lekkere, Hollandse producten en maak het verschil!

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.