De FUNfactor

Hoe je direct jouw eerste indruk versterkt en met plezier netwerkt!

Judith Smits

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De FUNfactor

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082939408, geïllustreerd, 160 blz., December 2018
Formaat: 18.0 (h) x 12.0 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 216 gram.

Uitgever: Blue Orange Company

redactie: Suzanne Visser

illustrator: Carmen Huisman

beschrijving

We netwerken altijd en overal. Toch zien veel mensen netwerken als een 'moetje' en vinden het lastig om op onbekenden af te stappen. Het boek De FUNfactor helpt jou om juist wél die stap te zetten.

De FUNfactor is geschreven door netwerkexpert Judith Smits. Zij heeft op basis van haar eigen ervaringen De FUNfactormethode ontwikkeld. In drie stappen leer je hoe je direct jouw uitstraling versterkt en met plezier netwerkt.
* Stap 1: FUNdament: it starts with you!
* Stap 2: Uitstraling naar anderen versterken
* Stap 3: Nieuwe connecties leggen: voor jezelf en voor anderen

De FUNfactormethode is overal toe te passen: tijdens bedrijfsborrels en ook op feestjes waar je niemand kent. Zo trek je op een FUNmanier nieuwe businesskansen en samenwerkingen aan. Want mensen die plezier uitstralen en anderen helpen om te connecten zijn de winnaars in deze netwerkeconomie!

Drs. Judith Smits (1978) is netwerkexpert en spreker. Zij presenteert vol fun De Netwerkshow: een wervelende, interactieve show vol energie & entertainment waarin mensen op een leuke manier nieuwe contacten leggen en kennis opdoen over on- en offline netwerken.

Wat anderen zeggen over De FUNfactor:
* 'Een lekker praktisch DOE-boek!' Aïcha Marchadi, presentator

* 'Superboek! Praktisch en vol tips voor alle mensen die meer uit hun business en uit hun leven willen halen.' Tom Coronel, coureur en entrepreneur

* 'Het begint met de FUNfactor. Daarmee creëer je jouw gunfactor.' Michiel Huitema, directeur Start, Kamer van Koophandel

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.