Het gave verhaal

een unieke kijk op het leven voor twijfelaars en gelovigen

Gert van Hareman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Het gave verhaal

paperback/ gebrocheerd: € 19.99: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082939002, 192 blz., November 2018
Formaat: 21.1 (h) x 14.5 (b) x 2.3 (d) cm. Gewicht: 370 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Dit is misschien wel het meest vreemde boek dat je ooit gelezen hebt. En het is ook nog eens een boek dat niet af is. Bovendien is het een boek zonder vaste structuur. Je kunt overal beginnen en stoppen wanneer en waar je wilt.
Je gedachten nemen het dan wel over.
Het is een boek met een boodschap. Geschreven, omdat je dan wellicht kunt begrijpen waarom de dingen zijn zoals ze zijn. En waarom ogenschijnlijk onbelangrijke gebeurtenissen of ontmoetingen een diepe betekenis kunnen krijgen.
Het lezen en overdenken van dit boek kan zomaar tot één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in je leven gaan behoren. Het zal je leven behoorlijk op z’n kop zetten, omdat de inhoud waarschijnlijk indruist tegen veel dat je altijd geleerd hebt. Je zult verward raken, misschien zelfs boos worden. Of verontwaardigd denken dat het niet waar kan zijn.
Toch daag ik je uit om eraan te beginnen. Ook als je niet van lezen houdt.
Dit boek is geschreven voor degenen die oprecht of misschien wel wanhopig op zoek zijn naar antwoorden. Die beseffen dat we niet geboren worden om even later weer dood te gaan en die een bevredigend antwoord zoeken op prangende vragen. Die worstelen met het spanningsveld tussen godsdienstig geloof en de stellige wetenschap. Die niet kunnen accepteren dat we nergens vandaan zijn gekomen en nergens naar toe gaan. Die niet in angst of onzekerheid over de toekomst willen leven.

Voor hen heb ik een gaaf verhaal.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.