Piloot met de vijf strepen

Hans Nordsiek

gebonden: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789082933109, geïllustreerd, 104 blz., March 2019
Formaat: 30.7 (h) x 22.6 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 804 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

redactie: Karin van Spaandonk

bewerkt door: Masja Mols

illustrator: Jan Lieffering

trefwoorden: piloot, dubbeldekker, avontuur, vr, ar, augemented

beschrijving

Primeur
Dit boek komt met de gratis app via Virtual/Augmented Reality echt tot leven!
Vliegtuigen komen in 3D uit het papier omhoog, je kan ze in detail bekijken en met de Samen Lezen app lees je alle verhalen mee met The Storyteller.

Doelgroep
Voor alle 'kids' van 6 tot 106 jaar.
Bij uitstek geschikt als leesoefening en om kinderen zelfstandig het boek te laten ervaren via de Samen Lezen app.

Omschrijving
'Als je piloot wilt worden, dan ben je er al een!'
Deze verzameling van vijftien grappige, leerzame en soms ontroerende verhalen neemt je mee in de wereld van de luchtvaart. Een wereld vol avonturen, belevingen en leermomenten. Hans Nordsiek, vliegenier en storyteller, laat in dit verrukkelijke boek zien dat je van autowasser piloot op grote Boeings kunt worden. Een boek voor alle kinderen die durven te dromen over wie ze zijn en wat ze willen worden. Een tijdloze bundel met schitterende illustraties van Jan Lieffering!


Over de auteur
Hans Nordsiek groeide op in de wereld van de luchtvaart. Als jongen bouwde hij modelvliegtuigen en uiteindelijk verliet hij na 28 dienstjaren de KLM als gezagvoerder van de Boeing 777 en 787. De verhalen uit zijn pilotenleven, vol avonturen en leermomenten, moeten gedeeld worden met elk publiek, vindt hij. Dat doet hij, waar het kan reizend met een historische Stearman-tweedekker, als The Storyteller. Hans is in 1959 geboren in Amsterdam en woont nu in Brabant. In 2010 is hij onderscheiden met de Fiets van Messel Award, een prestigieuze luchtvaartprijs.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:met gratis augmented reality-appover de schrijver(s)Hans Nordsiek groeide op in de wereld van de luchtvaart. Als jongen bouwde hij modelvliegtuigen en uiteindelijk verliet hij na 28 dienstjaren de KLM als gezagvoerder van de Boeing 777 en 787. De verhalen uit zijn pilotenleven, vol avonturen en leermomenten, moeten gedeeld worden met elk publiek, vindt hij. Dat doet hij, waar het kan reizend met een historische Stearman-tweedekker, als The Storyteller. Hans is in 1959 geboren in Amsterdam en woont nu in Brabant. In 2010 is hij onderscheiden met de Fiets van Messel Award, een prestigieuze luchtvaartprijs.inhoudsopgave1) Uitvinden in het echt
2) LEUK
3) Ik wil piloot worden!
4) Wacht op het eindresultaat
5) Duvel in de lucht
6) Vliegtuigen komen uit de grond
7) Vliegende honden
8) De dubbele zonsondergang
9) Wie vliegt er?
10) Vliegende rupsen
11) 28,5 km/uur zijwind
12) Niet zo welkom
13) Landen van boven
14) Ik kom terug!
toelichtingAls je piloot wilt worden, dan ben je er al een!’
Deze verzameling van vijftien grappige, leerzame en soms ontroerende verhalen neemt je mee in de wereld van de luchtvaart. Een wereld vol avonturen, belevingen en leermomenten. Hans Nordsiek, vliegenier en storyteller, laat in dit verrukkelijke boek zien dat je van autowasser piloot op grote Boeings kunt worden. Een boek voor alle kinderen die durven te dromen over wie ze zijn en wat ze willen worden. Een tijdloze bundel vol met schitterende illustraties.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling: