De Verdwijning

Els Boot

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
De Verdwijning

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789082931907, 240 blz., October 2018
Formaat: 20.8 (h) x 13.5 (b) x 2.7 (d) cm. Gewicht: 365 gram.

Uitgever: Het Verhaal

redactie: Leon Blickman

beschrijving

De Verdwijning is het verhaal van de jonge journaliste Lisa. Zij is net gescheiden van haar partner waar zij duidelijk onder gebukt gaat. Voor haar werk krijgt zij de opdracht de echtgenote van de vijf jaar eerder, spoorloos verdwenen advocaat Bastiaan Premmer te interviewen. Lisa heeft grote moeite, de krachtige en excentrieke Josephine Premmer het hoofd te bieden en begrijpt niets van het verhaal dat Josephine haar vertelt. Langzaam wordt duidelijk dat Josephine een heel andere bedoeling heeft met het interview.
De Verdwijning is een verhaal over keuzes maken. In de drie delen van het boek ontmoet Lisa mensen die in eerste instantie niks met haar of haar leven te maken lijken te hebben. Maar niets is wat het lijkt.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Els Boot werd in 1955 in Den Haag geboren. Zij studeerde MO Geschiedenis in Den Haag en Nederlands Recht in Rotterdam. Het grootste deel van haar werkzame leven was zij actief in het openbaar bestuur. Als gemeenteraadslid in Rotterdam, voorzitter van een deelgemeente in Rotterdam en tenslotte als burgemeester van de gemeente Giessenlanden. Schrijven is van kinds af een geliefde bezigheid geweest van haar, maar pas de laatste jaren heeft zij voldoende tijd om zich daar aan over te geven.
Voor meer informatie over de auteur ga naar www.elsboot.com
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.