Switchen – Hoe? Zo!

Handleiding om iets te doen wat je niet eerder hebt gedaan

Gijs van Dalfsen

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Switchen – Hoe? Zo!

gebonden: € 28.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082931105, geïllustreerd, 280 blz., January 2019
Formaat: 24.6 (h) x 17.8 (b) x 2.5 (d) cm. Gewicht: 724 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

trefwoorden: bright new things, switch-canvas, midlifeswitch, m

beschrijving

Zonder aarzeling iets nieuws ondernemen, wie wil dat niet?

Ander werk of een reis rond de wereld. Zzp’er worden of een roeiclub oprichten. Een midlife- of carrièreswitch of nog iets anders. Of heb je dat nooit, het verlangen naar iets nieuws? Leg dan dit boek opzij, want daar gaat het juist over.

Switchen – Hoe? Zo! is een handleiding. Je kunt er iets mee ondernemen wat voor jou nieuw is. Het geeft je zes invalshoeken die daarbij een rol spelen: het SWITCH-Canvas, dat stoelt op moderne inzichten uit de wereld van de ondernemer en de wetenschap. Wellicht zal één zo’n invalshoek jouw wens al vaart geven?

Doeboek
Het is een helder en aangenaam boek om te lezen, duidelijk en begrijpelijk. Iemand noemde het ‘meeslepend, spannend en leuk’. Het is ook een doeboek vol toepasbare voorbeelden, praktische suggesties en creatieve technieken. Je kunt het steeds opnieuw gebruiken, thuis of op je werk, alleen of samen met anderen. Het is innovatief, creatief en inspirerend, en draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling.

Iets nieuws voor jou
Het gaat dus over het verkennen van iets waardoor je aangetrokken wordt, maar waarvan je nog niet precies weet hoe het eruitziet of hoe je het zult aanpakken. Ken je misschien een andere aanpak voor het verkennen van nieuw gebied? Nee toch?

Is er iets nieuws waar jij mee aan de slag zou willen? Een droom of wens? Met dit boek kun je het voor elkaar krijgen. Waarom wachten, waarom niet nu?

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Reiziger, schrijver, ondernemer, projectleider - dat zijn vier passies die Gijs van Dalfsen schetsen. En de drive om nieuw gebied op te zoeken en nieuwe dingen te proberen.
Hij is partner bij trainingsbureau Brightnewthings.nl, gespecialiseerd in mensen te coachen met het ondernemen van iets nieuws. En bedrijven met pilots en innovaties.
toelichtingZonder aarzeling iets nieuws ondernemen, wie wil dat niet? Met de aanpak in dit boek kun je iets ondernemen wat voor jou nieuw is. Een meeslepend leesboek en een doe-boek vol voorbeelden, praktische suggesties, en creatieve technieken.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.