CaMS-methode

In 8 stappen naar jouw ideale dieet

Wesley Bosman

paperback/ gebrocheerd: € 24,99: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789082928501, geïllustreerd, 105 blz., oktober 2018
Formaat: 21,1 (h) x 15,3 (b) x 0,8 (d) cm. Gewicht: 186 gram.

Uitgever: FittestBody

beschrijving

Jouw dieet = Rubiks kubus
Zolang je niet weet aan welke delen je moet draaien, lijkt het oplossen van een rubiks kubus een onmogelijke opgave. Wanneer je eenmaal doorhebt hoe de kubus werkt, los je deze met je ogen dicht nog op.

Hetzelfde geldt voor jouw dieet: Als je eenmaal weet aan welke knoppen je moet draaien is afvallen of spiermassa opbouwen een koud kunstje...

CaMS ≠ Dieet
De “CaMS-Methode” is niet weer een nieuw dieet die je allerlei regels oplegt. Met behulp van de 8 stappen van deze methode kan iedereen zijn eigen ideale dieet opstellen. Een dieet dat perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie en doel. Geschikt voor iedereen in alle vormen en maten en van jong tot oud.

Met dit universele stappenplan zet je de grote lijnen uit, lijnen waartussen jij vrij kunt bewegen.

Of je nu af wilt van die overtollige kilo’s vet, op zoek bent naar een badass shredded lichaam of “gewoon” spiermassa wilt opbouwen; dit is het boek waar je naar op zoek bent. Heel praktisch en overzichtelijk je eigen plan samenstellen.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Wesley Bosman is gek op presteren, heeft een bloedhekel aan op lucht gebaseerde voedingsadviezen en wilt met behulp van de CaMS-methode het gat tussen de voedingswetenschap en de praktijk dichten. Zijn coaching is evidence-based en recht door zee.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.