'Wél positief blijven'

De strijd van Rens Raemakers tegen kanker

Rens Raemakers; Mérie van der Rijt

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
'Wél positief blijven'

paperback/ gebrocheerd: € 15.00

ISBN: 9789082923803, October 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

beschrijving

Wél positief blijven
Rens Raemakers is 18 jaar als hij de schrik van zijn leven krijgt: hij blijkt zaadbalkanker met vele uitzaaiingen te hebben.

De kanker wint steeds verder terrein en Raemakers moet klap op klap incasseren. In ‘Wél positief blijven’ vertelt Raemakers hoe hij omging met tegenslag, pijn, verdriet en de groeiende kloof tussen hem en de rest van de wereld. In deze periode leek de dood soms beter dan het leven. Openhartig vertelt hij de rauwe werkelijkheid van operaties, loodzware chemotherapie en stamceltransplantaties die uiteindelijk zijn leven redden.
Na twee jaar is Raemakers hersteld en stort hij zich op zijn studie en politieke ambities. Op 25-jarige leeftijd wordt hij gekozen als jongste Tweede Kamerlid. Elke dag geniet hij er volop van zijn ambities waar te maken.

‘Wél positief blijven’ is een boek over het leven, over eruit halen wat erin zit, over het kostbare bezit van een gezond lichaam en ervan genieten zolang als het kan. Het is een bron van inspiratie voor mensen die kampen met een ernstige ziekte én voor gezonde mensen.


Rens Raemakers (1991) werd op 23 maart 2017 geïnstalleerd als het jongste lid van de Tweede Kamer voor D66. Raemakers was tussen 2014 en 2017 gemeenteraadslid en fractievoorzitter in het Limburgse Leudal. In 2010 werd hij lid van D66.

Mérie van der Rijt (1970) is freelance tekstschrijver. Meer informatie over haar werk: www.copyrijt.nl.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.