Jouw Gids naar Geluk

Zeven stappen op de weg van geluk

Eva Kruijs

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Jouw Gids naar Geluk

gebonden: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082920109, geïllustreerd, 272 blz., March 2019 UITVERKOCHT!

Uitgever: Eva Kruijs - Bij Eva

redactie: Carly Timmerman, Het Nederlands Tekstbureau

illustrator: Studio Cremers

beschrijving

Iedereen streeft ernaar: gelukkig zijn. Maar wat is het eigenlijk, geluk? Wat zijn de ingrediënten voor een gelukkig leven? En wat kun je zelf doen om je gelukkiger te voelen?

Schrijfster Eva Kruijs ging op zoek naar antwoorden. Verschillende persoonlijke ontwikkeltrajecten, opleidingen en een behoorlijke scheut levenservaring gaven haar wat ze zocht, waardoor ze nu zelf een dynamisch en gelukkig leven leidt. Haar kennis en ervaring heeft ze gebundeld in deze gids, een praktisch en nuchter boek boordevol persoonlijke anekdotes en direct toepasbare tips voor jou. Zodat ook jij zo’n dynamisch en gelukkig leven kunt leiden.

Jouw Gids naar Geluk is een luchtig en overzichtelijk naslagwerk over lichamelijke gezondheid, mindset, relaties, zingeving, overvloed, omgaan met gebeurtenissen waar je niet voor kiest en het volgen van je hart. Lees over nature quests, powerposes, mini-Ikigai, rijkdom zonder geld, cadeautjes uitpakken en echt zijn. En ontdek dat geluk er eigenlijk altijd is.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Eva Kruijs (1985) is gedragswetenschapper, fotograaf en schrijfster met een bovengemiddelde interesse in het geluk van mensen. Zij werkte jarenlang in de specialistische gezondheidszorg, had haar eigen coachingspraktijk en schrijft nu boeken over persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. inhoudsopgaveWat is het eigenlijk, geluk? En wat kun je zelf doen om je gelukkiger te voelen? Jouw Gids naar Geluk beschrijft het pad van geluk aan de hand van zeven stappen. Lichamelijke gezondheid, mindset, relaties, zingeving, overvloed, omgaan met gebeurtenissen waar je niet voor kiest en het volgen van je hart.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.