SWITCH

Hoe je weet wat je wilt, jouw kansen op de arbeidsmarkt ontdekt en een succesvolle carrièreswitch maakt

Tom Dekker

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
SWITCH

paperback/ gebrocheerd: € 19.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082914207, 208 blz., December 2018
Formaat: 21.2 (h) x 14.8 (b) x 1.8 (d) cm. Gewicht: 311 gram.

Uitgever: Get Clarity Publishing

illustrator: Wilson Quiceno

beschrijving

SWITCH is een boek over het SUCCESVOL VERANDEREN VAN BAAN OF CARRIÈRE omdat je ontevreden bent met je huidige werk, geen uitdaging meer ervaart of te maken krijgt met een reorganisatie of ontslag. Je ervaart een dilemma: “zal ik blijven of gaan?” En als je besluit te gaan, wat dan? Of je hebt de stap al gemaakt en je bent nu zoek naar een nieuwe uitdaging.

In dit boek leer ik je de route naar een succesvolle job – of carrièreswitch zodat je straks weer met zin en energie naar je nieuwe werk gaat.

In dit boek ontdek je wat je wilt. Nu en op de lange termijn. Je ontdekt wat je goed kan en welke kernkwaliteiten je kan overhevelen naar een nieuwe baan of carrière. Ik geef je ook concrete actiestappen die je kan nemen om jouw switch vorm te geven. Tot slot krijg je inzicht in interessante mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt en hoe je deze kansen koppelt aan jouw passies en kwaliteiten.

Na tientallen interviews met succesvolle switchers en carrièrecoaches werd er voor mij een terugkerend patroon zichtbaar dat ten grondslag ligt aan een succesvolle switch. Ja, er is een blauwdruk voor het nemen van de sprong. Laat me je in dit boek uitleggen wat het is!

Inclusief: Gratis audioboek, toegang tot de Switch Toolbox en een gratis ticket voor de online Switch Workshop.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

toelichting:Meeluisterboekover de schrijver(s)Hey! Ik ben Tom Dekker en ik maakte zelf ooit een succesvolle carrièreswitch van vestigingsmanager naar online ondernemer. Ik werd daarna nieuwsgierig naar de terugkerende obstakels en uitdagingen die mensen ervaren tijdens een switch. Tijdens mijn research heb ik een jaar lang al m’n inzichten, ideeën, anekdotes en strategieën genoteerd. In SWITCH deel ik de beste met jou.inhoudsopgaveIntroductie
1. de Innerlijke Realiteit
2. de Blauwdruk van een Succesvolle Switch
3. Introspectie - Wat wil ik? & Wat kan ik?
4. Exploratie - Welke acties kan ik nemen?
5. Jouw kansen ontdekken op de Arbeidsmarkt
6. What's next?
toelichtingIn SWITCH ontdek je hoe je (tijdens de coronacrisis) een succesvolle job - of carrièreswitch maakt zodat je straks meer vrijheid en uitdaging kan ervaren op een dagelijkse basis.

Het kan zijn dat je vanwege de lockdowns je oude werk niet meer kan uitvoeren - en op zoek bent naar een nieuwe baan. Of je werkt al een tijdje vanuit huis - en omdat je afstand hebt gedaan van je dagelijkse routine, kom je op nieuwe inzichten en ben je toe aan een nieuwe uitdaging.

Ik deed voor dit boek langer dan een jaar full-time onderzoek naar het proces van een succesvolle switch en sprak met tientallen switchers en loopbaancoaches. In SWITCH ontdek je mijn belangrijkste inzichten en veelvoorkomende valkuilen. Zodra je begint met lezen, krijg je direct grip op de onzekerheid die hoort bij een grote verandering in je loopbaan.

Een succesvolle switch ligt op het snijvlak van jouw belangrijkste drijfveren, kwaliteiten en kansen op de arbeidsmarkt. In het boek doorloop je daarom o.a. mijn bewezen 'Switch Blauwdruk'.

Je ontdekt o.a.:

- de 5 snelst groeiende kansen op de arbeidsmarkt
- de 2 belangrijkste domeinen waar je je aandacht de aankomende periode het beste kan besteden om het gevoel van 'vastzitten' snel te doorbreken
- de drie switch-strategieën zodat je sneller vooruitgang kan boeken in je loopbaan.

SPECIALE LOCKDOWN EDITIE - Je krijgt nu ook tijdelijk gratis toegang tot het audioboek en de aanvullende SWITCH Toolbox met krachtige invuloefeningen en strategieën om jouw switch vorm te geven.

Met dit pakket heb je alles in handen om een antwoord te vinden op die cruciale vraag: what's next? Wat is de volgende stap in mijn carrière? En hoe kom ik daar?
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.