2. Het complot

Boekjes voor onderweg

Jet Kat

paperback/ gebrocheerd: € 12,00
ISBN: 9789082906448, geïllustreerd, 48 blz., november 2018
Formaat: 21,0 (h) x 15,0 (b) x 0,6 (d) cm. Gewicht: 150 gram.

Uitgever: Uitgeverij Waagmuis

serienaam/reeks: De Waagmuizen

redactie: Uitgeverij De Waagmuis

illustrator: Jet Kat

beschrijving

DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende, grappige en onverwachte avonturen van muizen onder een groot plein van de oude stad.

In deeltje 2 vinden ze bij het graven een deur naar een geheime gang. Overmoedig gaan ze op weg. Maar ze hadden er niet op gerekend, dat er iemand speciaal op hen stond te wachten. Ze lopen in de val, een zoete val….

Jet Kat is de schrijfster en illustratrice van de Waagmuizen. Sinds 2005 maakt ze haar eigen kinderproducties: video’s, verhalen, muziek en gedichten. Lees over de andere deeltjes op www.waagmuis.nl

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Jet Kat, de schrijfster en illustratrice van deze serie boekjes voor onderweg, is componiste en beeldend kunstenaar. Sinds 2005 maakt zij haar eigen kinderproducties: video's, muziek, verhalen en gedichten op toverklank.nl. Zie verder www.jetkat.nlinhoudsopgaveDEEL 2 Het Complot: Bij het graven vinden ze een deur naar een verborgen gang. Overmoedig gaan ze op weg. Maar ze hadden er niet op gerekend, dat er iemand speciaal op hen stond te wachten. Ze lopen in de val bij Rat die hen een bijzonder, uiterst geheim voorstel doet.toelichtingDE WAAGMUIZEN, boekjes voor onderweg, is een serie spannende avonturen van muizen onder het oude plein van een grote stad. Leeftijd 7 t/m 9 jaar, voorlezen vanaf 4 jaar. In totaal zullen er 8 deeltjes verschijnen, gedrukt op 100% gerecycled papier. Uitgeverij De Waagmuis heeft verder nog 2 gedichtbundels en een ludiek alfabet de portefeuille.

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.