Mindbleeps

Schetsen in non-dualiteit

Alexander Zöllner

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Mindbleeps

paperback/ gebrocheerd: € 12.50

ISBN: 9789082901900, 180 blz., September 2018
Formaat: 20.0 (h) x 12.6 (b) x 1.1 (d) cm. Gewicht: 196 gram.

Uitgever: Art of Life Pubicaties

beschrijving

Veel non-duale literatuur doet een beroep op het verstandelijke denken. Met deze Mindbleeps onderneem ik een poging om veel denkbeelden over non-dualiteit eens op de schop te nemen, te kantelen, uiteen te rafelen of in een absurd perspectief te plaatsen. Het doel daarvan is om een onverwachte opening te vinden in het denken die toegang geeft tot een dieper Weten, een woordloze herkenning of een resonantie in je hart.
Een Mindbleep is de beschrijving van een overweging of ervaring die op de een of andere manier te maken heeft met non-duaal Gewaarzijn in het dagelijks leven.

Alexander Zöllner is spiritueel leraar, trainer en therapeut. In spiritueel opzicht bestaat zijn achtergrond uit scholing en beoefening van de Advaita Vedanta-filosofie, het Tibetaans boeddhisme (Dzogchen) en Zen. Alexander geeft leiding aan Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling.
Meer informatie: www.artoflife.nu

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Alexander Zöllner is spiritueel leraar, trainer en therapeut. In spiritueel opzicht bestaat zijn achtergrond uit scholing en beoefening van de Advaita Vedanta-filosofie, het Tibetaans boeddhisme (Dzogchen) en Zen. Alexander geeft leiding aan Art of Life, een centrum voor non-duale bewustzijnsontwikkeling. Meer informatie: www.artoflife.nu
Eerder verschenen van zijn hand: Bevroren boeddha, gesmolten licht (2006), een beschrijving van de weg van bewustzijnsontwikkeling.
Handboek Non-duale Coaching & Therapie (2017), een theoretische en praktische toelichting op coaching en therapie op basis van non-duaal Gewaarzijn.
inhoudsopgaveVeertig Mindbleeps over uiteenlopende onderwerpen. Van de vraag: "wie ben ik?" tot het antwoord op de vraag naar de voorwaarden voor geluk. toelichtingMindbleeps zijn schetsen van de non-duale visie op het dagelijks leven. Mindbleeps snijden op inspirerende en kernachtige wijze vragen aan omtrent non-dualiteit, wat het is, waarom het van belang is en hoe je het kunt ervaren.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.