Jels

De Wichelroede

Jane Trapman

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Jels

paperback/ gebrocheerd: € 14.95

ISBN: 9789082900712, December 2018
Formaat: 23.0 (h) x 15.5 (b) x 2.1 (d) cm. Gewicht: 383 gram.

Uitgever: Jane Trapman

serienaam/reeks: Jels

beschrijving

WANNEER een opmerkelijke verdwijning in het nieuws een verband meldt met hetzelfde mysterieuze boek – De Bron – dat Jels’ overleden moeder in een brief opschrijft, wil Jels koste wat het kost het boek in handen krijgen. Ze zet haar eigen veiligheid op het spel om de waarheid van haar wereld en de geschiedenis daarvan uit te vinden. Wat ze dan ontdekt had ze nooit voor mogelijk gehouden…
Jels – De Wichelroede is de perfecte wegdromer voor iedereen die van fantasieverhalen houdt. Het is spannend, avontuurlijk, aangrijpend en zelfs een tikkeltje romantisch.

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)OVER DE AUTEUR: Als geboren verhalenverteller was het geen verrassing dat Jane (28) ooit haar fantasiewereld op papier zou zetten. De gebeurtenissen van Jels zijn niet de eerste verhalen die ze tot leven brengt. Ook voor haar eigen bedrijf Zorro Branding helpt ze businesses hun merkverhaal over te brengen en daardoor te groeien. Daarnaast kan ze haar creatieve ei volledig kwijt voor én achter de camera in de filmindustrie van Toronto. Met de geboorte van haar debuut Jels – De Wichelroede is haar vlam voor verhalen maken alleen maar sterker gaan branden. Een ontstopbare passie.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.