Leidersweg

Carine van den Boom; Martine van den Berg

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Leidersweg

paperback/ gebrocheerd: € 24.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082899603, geïllustreerd, 156 blz., October 2018
Formaat: 23.0 (h) x 17.2 (b) x 1.6 (d) cm. Gewicht: 449 gram.

Uitgever: Vrije Uitgevers, De

redactie: Frans van Egmond

illustrator: Fosfor ontwerp, Ingrid Philomeen

fotografie: Annemoon van Hemel

beschrijving

LEIDERSWEG

Een openhartig boek over leiderschap in de praktijk. Verbinden, inspireren, mensen in hun kracht zetten, dat is steeds meer de norm. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?
Elf bijzondere ondernemers en bestuurders delen hun ervaringen en vertellen over hoogtepunten én beren op de weg. Ze zijn wars van trucs en de baas spelen en altijd eerlijk over hun eigen kunnen. Sterker nog, een aantal ziet onzekerheid als waarde. De leiders vertellen niet hoe het moet, maar nemen ons mee op hun weg. Reflectie voert de boventoon, niet de hypes, trends en modellen. Uit alle verhalen zijn wezenlijke handvatten geselecteerd die een aanknopingspunt bieden voor (aankomend) leiders en iedereen die met leiders te maken heeft. Met een bespiegelend voorwoord van Wouter Bos.

Over de auteurs
Martine van den Berg en Carine van den Boom zijn beiden organisatie-ontwikkelaar en ondernemer. Bij elkaar hebben ze meer dan vijftig jaar ervaring met veranderingen in organisaties. Ze combineren psychologie, bedrijfskunde en economie in hun kijkwijze.
Samen hebben ze www.uitzichtpunt.nl opgericht. De plek waar leiders het gesprek aangaan en daardoor zichzelf en elkaar scherp houden.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.