Urban Kidzz

de Windkapers

Hugo Bausch

gebonden: € 19,95: GRATIS verzending! (NL)
ISBN: 9789082891805, geïllustreerd, 48 blz., oktober 2018
Formaat: 30,5 (h) x 21,5 (b) x 1,0 (d) cm. Gewicht: 535 gram.

Uitgever: Rising Star Comics

beschrijving

De Urban Kidzz

Maak kennis met Bo, Mo, Katja en Akúa. Samen zitten ze in groep 7 van basisschool De Fontein, en ze zijn vrienden door dik en dun. Bo en Mo zijn niet van hun skateboards te slaan, en Katja en Akúa zingen de sterren van de hemel in de meidenclub van meester Peter. Samen gaan ze vaak op avontuur, en omdat ze in de grote stad wonen, noemen ze zich de Urban Kidzz - dat klinkt stoer!

De Windkapers

Het is een tijdje verder dan nu, en alle energie wordt opgewekt door windmolens en zonneparken, heel duurzaam dus. Maar als plotseling de wind gaat liggen, en een grote wolk Europa binnendrijft, staat in een keer alles stil. Wat nu? Mensen vallen al heel snel weer terug op vervuilende energie, zoals steenkool. Maar dat stinkt! En gezond is het ook al niet. Laat staan duurzaam! En wat hebben die nieuwe snoepjes er toch mee te maken? Onze vier vrienden gaan op onderzoek uit om het geheim van de verdwenen wind te achterhalen...

Strip + Extra’s

Dit boek bevat een compleet stripverhaal van 40 pagina's, aangevuld met 8 pagina's rebussen, raadsels en cijferplaatjes in het teken van duurzame energie. Houd je smartphone bij de hand, en zorg dat je er een QR-reader op hebt. Want via allerlei codes kom je van alles aan de weet. En als bonus heb je toegang tot extra verhalen online!
Ga net als de Urban Kidzz op avontuur...

Meer boekennieuws op Facebook.

ingezonden mededeling:

Bot detected - pagehit Not For our stats.