Biohacking

De toekomst van de maakbare mens

Peter Joosten

Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
 
Biohacking

paperback/ gebrocheerd: € 22.50: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082886702, geïllustreerd, 216 blz., September 2018 UITVERKOCHT!

Uitgever: Project Leven

beschrijving

Kunstmatige intelligentie, 3D-geprinte organen, genetische modificatie, transhumanisme, nootropics, ‘brain computer interfacing’, cyborgs, quantified self en nog veel meer.


Van het upgraden van je huidige leven aan de hand van technologie tot toekomstvisies waarin we zijn veranderd tot supermensen: welkom in de wondere wereld van biohacking. Biohacking heeft een grote impact op ons leven. Nu en in de toekomst. Ben jij er klaar voor?


Peter Joosten MSc. heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde en Journalistiek gestudeerd. Naast blogger en podcaster (Biohacking Impact podcast) is hij spreker en adviseur bij diverse bedrijven en instellingen, waaronder TEDx, The Biohacker Summit en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Peter wordt daarnaast regelmatig geïnterviewd voor televisieprogramma’s, kranten, radio en magazines over biohacking en de impact van technologie op de mens (waaronder RTL5, BNNVARA, Radio 1, Men’s Health, BNR Nieuwsradio, Volkskrant, Tegenlicht en De Correspondent).

Inkijkexemplaar:

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.