Het Grote Depri Doe-Boek

Liefde, hulp en verhalen voor jouw reis uit burn-out, angst, depressie.. of hoe je dip ook heet.

Marieke de Goeij

 
 

paperback/ gebrocheerd: € 26.95: GRATIS verzending! (NL)

ISBN: 9789082885705, geïllustreerd, 228 blz., January 2020
Formaat: 22.6 (h) x 22.5 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 905 gram.

Uitgever: Marieke de Goeij Illustratie

illustrator: Marieke de Goeij

beschrijving

Burn-out? Depressie? Angst?

Hoe je dikke dip ook heet, je voelt je niet goed. Misschien ga je al naar een coach of psycholoog. Maar ja, wat doe je in de tussentijd als je thuis op de bank zit? Daarvoor is dit boek. "Want ik geloof in jou, ook als je dat zelf (nog) even niet kan."

EEN DOE-BOEK: Met alle tips, oefeningen en verhalen die mij echt hielpen (Marieke heeft alles in dit boek echt gedaan)

GETEKEND: Omdat lezen vaak zo lastig is als het druk is in je hoofd

MET RUIMTE: Voor al je aantekeningen. Want dit is jouw reis.

Inkijkexemplaar:

Meer teksten en voorbeelden:

over de schrijver(s)Marieke is normaal een vrolijke fluiter, illustratrice en marketing manager. Ze maakte ook twee keer een periode van diepe angst (depressie? burn-out?) mee. Toen ze weer helemaal was opgebloeid tekende ze dit bijzondere doe-boek voor zichzelf. Nu deelt ze het graag met jou. Omdat het echt goedkomt. Ook al zeggen 1001 gedachten je van niet...inhoudsopgaveInleiding
Fase 1: we accepteren die shit
Fase 2: ons noodplan
Fase 3: de zon komt weer door
Fase 4: daar kunnen we op-bouwen
Fase 5: laat je groeien en bloeien
toelichtingStel je voor: je zit in een behoorlijke dip. Je gaat naar een coach of psycholoog: die het een behoorlijke burnout, diepe depressie of akelige angststoornis noemt. Je kan een keer per week terugkomen. Maar ja, wat doe je in de tussentijd, thuis op de bank? Hoe kom je de dag door? En wordt het ooit nog beter?

Nadat illustratrice Marieke de Goeij helemaal was opgebloeid uit haar diepe depressie (burnout? angst? Wat was het eigenlijk?), maakte ze dit 'Grote Depri Doe-Boek' voor zichzelf. Met alle oefeningen, verhalen, tips en trucs die écht hadden geholpen. Zodat ze nooit meer zou kunnen vergeten dat het altijd weer goedkomt, “Zelfs als 1001 gedachten je zeggen van niet”.
En nu is het er voor jou.

- een doe-boek - "Want je wordt niet beter door wat je denkt, maar door wat je doet" (Marieke heeft alles in dit boek echt gedaan).

- 100% handgetekend - omdat lezen vaak zo lastig is als 't druk is in je hoofd.

- met ruimte - voor al je aantekeningen. Want dit is jouw reis.

Marieke neemt je in het boek bij de hand, met veel liefde, humor en geduld. Dit boek gaat niet over hoe ze zich voelde, ow nee. Het gaat erover hoe ze zichzelf, en nu jou, er weer uit zou loodsen. In 5 heldere fases reis je als lezer, stap voor stap, van ‘alarm’ (‘help komt dit ooit nog goed?!’) terug naar rust. Het boek vertelt: “Het komt echt goed. Want ik geloof in jou, zelfs als je dat zelf (nog) even niet kan.”

Het Grote Depri Doe-Boek kan een dagelijkse hulp zijn voor iedereen met een burn-out of depressie; of een geliefde, buurman of familielid in een diepe dip.
  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.