Toen Phobos en Deimos samenkwamen

Carolien De Boo - de Vries

  Tip: stuur dit boek door naar iemand anders! 
Toen Phobos en Deimos samenkwamen

paperback/ gebrocheerd: € 17.95

ISBN: 9789082879421, 200 blz., October 2019
Formaat: 20.8 (h) x 14.7 (b) x 2.2 (d) cm. Gewicht: 297 gram.

Uitgever: Pumbo.nl B.V.

beschrijving

Samenvatting:

Nadat oppergod Zeus zijn enorme bliksemschicht naar de aarde slingert, breekt gezwind de alreeds verpauperde aarde in talloze stukken. Maar zoals een oeverloze celdeling, ontplooit het heelal zich onbegrensd en in een tijdsbestek van ongeveer twee miljard jaar komen de twee planetoïden Phobos en Deimos, de oorspronkelijke manen van de eveneens verwoeste planeet Mars, door een bovennatuurlijke magnetische kracht samen. Op wonderbaarlijke wijze komen ze tot een eigenaardige samensmelting en groeien als twee stenige fontanellen in elkaar. Er ontstaat een eivormig geheel. Een nieuw, bizar en petieterig bewoonbaar planeetje tussen de ontelbare manen, kometen en het ruimtepuin. Een nieuwe wereld is geboren!

De geduchte leider van het godenrijk zendt de eigenzinnige bosnimf Callisto, samen met een selectief godengezelschap, naar de nieuwe wereld in wording. Aldaar krijgen ze de opdracht om deze fonkelnieuwe wereld vorm te gaan geven. Maar al spoedig merken ze dat ze niet de enigen zijn op deze kleine planeet, wat een grote beroering teweegbrengt. Gaandeweg verwerft Callisto steeds meer inzicht in de ware toedracht en aard van de goden en godinnen en de duistere intriges die onder het oppervlak borrelen. Ze besluit te gaan strijden tegen het onrecht.

Biografie:

Naast auteur is Carolien al vele jaren een bezield doch rebelse yogi in hart en nieren. De zogenaamde trial and error methode, dus zélf ervaren, proeven, onderzoeken, bestuderen en ondergaan is haar devies. Dit kenmerkt tevens haar manier van schrijven. Voor deze roman heeft Carolien zich laten inspireren door de varia aan godenrijken uit de oudheid.

  1. Leg in mijn winkelwagen!

Meer boekennieuws op Facebook.